KEA søger studentermedhjælper til KEA Beskæftigelse – med særligt fokus på Alumne

Vi søger en kompetent, ansvarsbevidst og imødekommende studerende, der kan hjælpe med administrative opgaver i en afdeling, som arbejder for at skabe et tæt kobling mellem KEAs studerende og arbejdsmarkedet.

 

Stillingen omfatter bl.a. planlægning, drift og afholdelse af aktiviteter, besvarelse af henvendelser, kontakt til samarbejdspartnere, grafisk design, informationssøgning og kvalitative undersøgelser.

 

Engagement, sammenhængskraft og vedholdenhed er nøgleord for os, og vi stræber efter at tilbyde en engagerende, ambitiøs og levende understøttelse af vores studerende, i deres skifte fra studerende til jobsøgende og ansat, og det vil vi gerne have, at du har lyst til at være med til.

 

OM DIG

OM JOBBET

I jobbet vil du bl.a. skulle håndtere følgende:

VILKÅR

KEA Beskæftigelse er en del af KEA Studieservice.
Som studentermedhjælper kan du forvente møder og aktiviteter på flere af KEAs adresser, men du vil få en arbejdsplads på Guldbergsgade 29N, 2200 København N.

 

Interesseret?

Til at hjælpe os med at løfte de mange opgaver, søger vi en studentermedhjælper. Stillingen er på max. 15 timer om ugen og ønskes besat pr. 15. august 2019.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Signe Rasch på mail: sigr@kea.dk eller på tlf. 61470714.

 

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, cv samt relevante bilag via nedenstående link senest den 1. juli 2019 kl. 12.00. Der afholdes ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.