Er du faglig stærk inden for optometri, og ønsker at blive endnu dygtigere?

Vil du være med til at uddanne og efteruddanne fremtidens optometrister? Så er jobbet som underviser (adjunkt/lektor) på KEA, Københavns Erhvervsakademi, måske noget for dig.

 

Professionsbacheloruddannelsen i optometri søger ny vidensmedarbejder og underviser. Foruden fuldtidsuddannelsen vil du også være med til at udvikle og undervise på kurser for optikere og optometrister. Du vil således være med til at præge fremtiden i faget gennem uddannelse og efteruddannelse af kompetente dimittender og kursister, der kan gå ud og skabe værdi i de virksomheder herunder sundhedsområdet, som de ansættes i efter endt uddannelse.

 

OM JOBBET:

Du bliver en del af et uddannelsesområde i vækst. Flere studerende søger bacheloruddannelsen i optometri, og arbejdsmarkedet har mangel på optometrister. I rollen som adjunkt/lektor vil du skulle:

Du vil få et job med stor fleksibilitet i ansættelsesforholdet – du kommer i høj grad til at styre din arbejdstid selv.

 

Du vil primært komme til at undervise i følgende områder til at starte med:

Du vil i fremtiden få mulighed for at undervise i de øvrige kerneområder i uddannelsen, som består af:

OM DIG:

Du har en PBA i optometri og gerne en kandidat/master inden for det optometriske område eller er indstillet på at gennemføre en masteruddannelse efter nærmere aftale. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer og erhvervserfaring i spil inden for dette felt, så klæder vi dig løbende på til undervisningsopgaven.

 

VI TILBYDER:

Uddannelsen professionsbachelor i optometri er en del af KEA TEKNIK, der samarbejder om de teknisk rettede uddannelser på KEA. Du bliver en del af et team på syv adjunkter/lektorer, der holder til i Guldbergsgade på Nørrebro. Her vil du møde positive og dedikerede kollegaer med stor viden og erfaring i et dynamisk miljø, hvor der er masser af god energi og lyst til at gå nye veje sammen. I teamet er en fælles ånd om at hjælpe og støtte hinanden.

 

VILKÅR

Stillingen ønskes besat til august eller september 2019.

 

Ansættelsen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Det betyder, at du ansættes som adjunkt. Som adjunkt starter du automatisk i et kompetenceudviklingsforløb tilpasset dine kompetencer på max 4 år. Her vil du bl.a. skulle gennemføre KEAs adjunktuddannelse. Forløbet afsluttes med, at du skriver en lektoranmodning, - som bedømmes eksternt. En positiv bedømmelse giver dig titlen lektor.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?

Har stillingsopslaget fanget din interesse, så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via nedenstående link senest d.15. august 2019 kl.12.00.

 

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende indenfor teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca.10.000 studerende.