KEA SØGER STUDENTERMEDHJÆLPER MED GRAFISK TALENT OG LYST TIL EVENTKOORDINERING

Vi søger en imødekommende og ansvarsbevidst studerende med grafisk talent, der kan hjælpe med administrative opgaver i en afdeling, som arbejder for at skabe et tæt kobling mellem KEAs studerende og arbejdsmarkedet.

 

Stillingen omfatter bl.a. planlægning, drift og afholdelse af aktiviteter, besvarelse af henvendelser, kontakt til samarbejdspartnere, grafisk design, informationssøgning og kvalitative undersøgelser.

 

Engagement, relationspleje og vedholdenhed er nøgleord for os, og vi stræber efter at tilbyde en motiverende, ambitiøs og levende understøttelse af vores studerende og alumner (tidligere studerende), og det vil vi gerne have, at du har lyst til at være med til.

 

OM DIG

OM JOBBET

 I jobbet vil du bl.a. skulle håndtere følgende:

VILKÅR

Som studentermedhjælper kan du forvente møder og aktiviteter på flere af KEAs adresser, men du vil få en arbejdsplads på Guldbergsgade 29N, 2200 København N.

 

Til at hjælpe os med at løfte de mange opgaver, søger vi en studentermedhjælper. Stillingen er på max. 15 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt.

 

INTERESSERET?

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Alumne Relations Manager Signe Rasch på mailen sigr@kea.dk eller på telefon 61470714 efter den 5. august 2019 grundet ferie.

 

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning og cv, vedlagt relevante bilag via nedenstående link senest den 25. august 2019 kl.12.00. Der afholdes ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

Alle interesserede KEA studerende uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

 

BEMÆRK! Kontrollér at du angiver den korrekte mailadresse, da det er til denne al kommunikation vil foregå.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.