Juridisk studentermedhjælper

Københavns Erhvervsakademi (KEA) søger en studentermedhjælper til afdelingen HR og Kvalitet, som kan arbejde med juridiske emner inden for uddannelsesjura og HR.

 

OM JOBBET

Som studentermedhjælper på KEA bliver du hovedsageligt tilknyttet vores jurister i Kvalitet, som har uddannelsesjuraen som hovedområde. Da afdelingen spænder over flere stabsfunktioner, kan du også få opgaver inden for HR-området. Dine opgaver i afdelingen bliver bl.a. at oplyse og forberede klagesager, besvarelse af diverse henvendelser, mødeforberedelse, referatskrivning og bistand i forhold til diverse ad hoc opgaver samt arkivering.

 

OM DIG

Du er formentlig i gang med en uddannelse inden for det juridiske område, fx bachelor- eller kandidatuddannelsen i jura eller HA-jur / cand. merc.-jur. Du har mindst to år tilbage af din uddannelse.

 

Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen.

 

Du er en studerende, som er fagligt dedikeret

Du er en person, som hurtigt sætter dig ind i et komplekst sagsområde, forstår de forskellige regelsæt og anvender dem i konkrete sammenhænge. Det bliver din opgave at afdække relevante juridiske spørgsmål, hvorfor du har et godt kendskab til og interesse for forvaltningsret og evt. ansættelsesret. Hvis du har kendskab til uddannelsesjura og har praktisk erfaring med sagsbehandling, vil det være et plus, men det forventes ikke.

 

Du kan formidle juraen på en let forståelig måde

Du er god til at kommunikere og forklare juraen, så også ikke-fagfolk kan forstå, hvad det drejer sig om. Da en af dine opgaver bliver at lave udkast på afgørelser, er det vigtigt, at du kan lide at skrive og forstår at få beskrevet de forskellige problematikker, så de fremstår relevante og letforståelige.

 

Du tager ansvar for dine opgaver

Vi er en afdeling, som lægger vægt på, at man har et stort albuerum og kan sætte sit eget aftryk på, hvordan opgaverne skal løses. Derfor er det vigtigt, at du arbejder kvalitetsbevidst, struktureret og følger sagen helt i mål.

 

Du er servicemindet

Du er indstillet på at yde en god service og at kunne give et ”ekstra nøk”. Du er som person positiv indstillet, klar til at lytte til og løse de udfordringer, som bliver stillet til dig.

 

VI TILBYDER

Et spændende studiejob med faglig og personlig udvikling i tæt sparring med afdelingens jurister. Dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med din faglige kunnen.

 

Vi forestiller os, at du kan arbejde ca. 10 timer om ugen. Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK Stat og Finansministeriet.

 

Du vil primært være tilknyttet vores afdeling på Guldbergsgade 29N, 2200 Kbh. N. Der kan dog forekomme arbejde på vores øvrige adresser, der alle ligger i cykelafstand.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Så søg stillingen via nedenstående link. Du bedes sende en motiveret ansøgning vedhæftet CV og dokumentation på igangværende uddannelse.

 

Ansøgningsfristen er den 18. august 2019, men vi forventer at holde samtalerne løbende.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte jurist Peter Jakobsen, tlf. 4646 0366, efter den 5. august 2019.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.