KEA KOMPETENCE SØGER ENERGISKE OG PRAKTISKE STUDENTERMEDHJÆLPERE

Har du et stort servicegen og stærke IT-kvalifikationer, og vil du gerne være en del af et dynamisk uddannelsesmiljø? Så bliv en del af KEA Kompetence, hvor du som studentermedhjælper skal være med til at løse mange forskelligartede opgaver i forhold til både vores administrative personale, undervisere og studerende på efter- og videreuddannelsesområdet.

 

OM JOBBET
Du skal være KEA Kompetences ansigt udadtil og give vores undervisere og studerende, der alle er betalende kunder, en god og målrettet service, så de altid bliver mødt af en professionel uddannelsesinstitution.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

OM DIG
Vi forventer, at du:

VILKÅR
Da vi har brug for dig, når vores studerende er i huset, vil arbejdstiden oftest ligge i tidsrummet fra kl. 08:00-14:00. Der kan dog forekomme aftenarbejde, i perioder, hvor der er mange møder i huset. Vi forestiller os, at du kan arbejde en til to dage om ugen, mandag-fredag afhængigt af hvor mange studerende, vi har. Dagene og timeantal aftales i samarbejde med vores receptionist og/eller administrative leder.

 

Løn og ansættelse sker efter gældende HK-overenskomst.

 

Arbejdspladsen er primært beliggende på KEA Kompetence, Frederikkevej 8-10, 2900 Hellerup.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?
Så søg stillingen via nedenstående link. Du bedes sende din ansøgning og dit CV samt dokumentation på igangværende uddannelse.

 

Vi forventer at holde samtalerne løbende.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten ledelsessekretær Inge M. Skov på tlf. 2052 8728 eller administrativ leder, Sidsel Breck på tlf. 3034 8966.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

OM KEA 
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.