KEA SØGER PROJEKTKOORDINATOR TIL FACILITY

VIL DU….

.. være med til at skabe de bygningsmæssige rammer for et levende uddannelsesmiljø, med plads til både faglig fordybelse, værksteder og studieliv? Så er jobbet som projektkoordinator på Københavns

Erhvervsakademi, KEA måske noget for dig.

 

OM JOBBET:

KEA er som led i projekt ”KEA rykker sammen” i gang med en større intern flytning af aktiviteter på tværs af 4 adresser, hvilket kræver koordinering af både flytning og en række større og mindre ombygningsopgaver i tæt samspil med rådgivere, bygherrer og KEA internt. Som projektkoordinator får du en central rolle i den løbende koordinering og styring af projektet, som løber over de kommende to år. Du vil skulle indgå i en projektgruppe med deltagelse af KEAs planlægningsfunktion, Ledelsessekretariatet, KEA Facility & IT samt eksterne rådgivere.

 

OM DIG:

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag, med mange aktører. Du har lyst til og erfaring med et lignende omfattende projekt, med mange interne afhængigheder og mange interessenter. Du skal kunne rumme behov hos vores forskellige uddannelser, hvoraf mange har tilknyttet forskellige værkstedsfunktioner. Derudover bliver du en del af et erfarent team med mange forskellige fagligheder, der samarbejder på tværs af organisationen. Med indflydelse på kvalitet i afdelingens ydelser er det vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces.

 

Vi forestiller os, at du:

Det vigtigt, at du:

VI TILBYDER:
Et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil.

Du vil blive en del af KEA Facility & IT, der holder til på fem forskellige adresser, men du vil have din hverdag på Guldbergsgade 29N, 2200 København. N. Selve Facility dækker områderne drift, vedligeholdelse, rengøring, vagt, kantiner, indkøb, Makerlab og Housing.  Vi er ansvarlige for alle KEAs bygninger på i alt 44.000 m2 samt udearealer, herunder nybyggeri og renovering, løbende vedligeholdelse og reparation af faciliteter.

 

VILKÅR
Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på 37 timer. Løn, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. april 2020 eller snarest muligt. Ansættelsen udløber med udgangen af april 2022.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Så send din ansøgning, CV og relevante bilag elektronisk via nedenstående link senest den 1. marts 2020. Ansættelsessamtaler finder sted den 9. og 10. marts 2020.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Facility Dan Korsgaard på tlf. 29 24 46 77, eller ressourcedirektør Jens Barslund Ellehauge på mobil 40 41 02 29.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på Twitter, LinkedIn og Facebook.