VIL DU VÆRE MED TIL AT VIDEREUDVIKLE VORES HR- OG LEDELSESUDDANNELSER?

Vi søger en uddannelseskonsulent til vores ambitiøse hold, der vil være med til at lede og udvikle vores efteruddannelsestilbud inden for HR og ledelse.

 

Du får mulighed for at præge den konkrete udvikling af forretningsområdet, og sammen med dygtige kollegaer kommer du helt tæt på vækstlaget i dansk erhvervsliv, når vi sammen udvikler og leverer stærke teknologiske efteruddannelsesløsninger til erfarne ledere og medarbejdere i hovedstadsregionen.

 

OM JOBBET

Som uddannelseskonsulent vil du skulle være med til at videreudvikle vores HR- og ledelsesuddannelser og øge aktiviteten på området. Du får mulighed for at sætte dit faglige engagement inden for HR og ledelse i spil på en ny måde, når du tilrettelægger kompetenceudvikling for vores mange erfarne deltagere og virksomhedskunder. Jobbet indebærer koordinerings- og planlægningsopgaver, opsøgende dialog med virksomheder, ledelse af og mobilisering af et fagligt stærkt underviserteam samt udvikling af forretningsområdet. Stillingen kan også i begrænset omfang give mulighed for undervisning.

 

OM DIG

Vi lægger vægt på, at du har en solid faglighed og erfaring inden for HR-området. At du har en relevant videregående uddannelse og er vant til at skabe forretningsmæssige resultater gennem netværk og relationer.

 

Måske kommer du fra en stilling som HR-chef, HR business partner eller tilsvarende stillinger som HR professionel. Du kan også have arbejdet med strategisk kompetenceudvikling eksempelvis som konsulent eller headhunter. Endeligt kan du have erfaring fra stillinger, hvor du har arbejdet med HR-faglig viden, forskning og/eller uddannelse.

 

Som uddannelseskonsulent lægger vi vægt på, at du:

OM OS

Du bliver en del af et ambitiøst hold bag KEAs efter- og videreuddannelser. På KEA Kompetence er vi et hold på 20 kollegaer, der holder til på Frederikkevej i Hellerup. Vi leverer livslang læring til ca. 3500 deltagere om året og vores ambitioner rækker langt, både når det gælder den oplevelse, vi ønsker at levere til vores kunder, men også i forhold til dig og dine faglige ambitioner. Du vil derfor også få stor mulighed for at sætte dit eget præg på de løsninger, vi udvikler sammen, og samtidig bliver du en del af en moderne arbejdsplads med højt til loftet, også når det gælder egen videre- og efteruddannelse og plads til familien.

 

Ansættelsen er på fuld tid og løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via nedenstående link senest den 14. marts 2020 kl. 12.00. Samtaler forventes gennemført onsdag og fredag hhv. den 18. og 20. marts 2020. Eventuel anden samtale foregår onsdag den 25. marts 2020.

 

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. maj 2020.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for KEA Kompetence Thomas Lange på telefon 9243 7630 eller e-mail thla@kea.dk.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.