Underviser til spændingsfeltet mellem it og forretning

Har du erfaring med at udvikle it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi? Og kan du lide at formidle din viden på både dansk og engelsk? Nu har du mulighed for at blive en del af KEA Digital, hvor du som underviser (adjunkt eller lektor) er med til at uddanne fremtidens digitale medarbejdere. 

 

OM JOBBET

Vi søger en stærk faglig profil, der kan bidrage til den videre udvikling af KEAs digitale uddannelser. Du vil blive tilknyttet professionsbacheloruddannelsen i Økonomi & Informationsteknologi. Her bliver du en del af et tværfagligt underviserteam, der arbejder tæt sammen med erhvervslivet. Sammen med teamet vil du tilrettelægge undervisningen, hvor din viden og praktiske erfaring omsættes til undervisningsforløb. De faglige områder vil blandt andet være: systemudvikling, programmering, it-processer og dataforståelse koblet med et forretningsmæssigt perspektiv.

 

Jobbet som underviser indebærer, at de studerende skal opnå professionelle såvel som akademiske kompetencer, der gør dem i stand til at gå direkte ud og arbejde efter endt uddannelse. Det opnår du blandt andet ved:

OM DIG
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som cand.merc.it, cand.it, ingeniør, datalog eller lignende. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have gode formidlingsevner, som du kan sætte i spil i en læringssituation. Vi klæder dig løbende på til opgaven, og dit team vil hjælpe dig med at få en god start.

 

Vi søger flere profiler og du kan derfor have flere forskellige baggrunde for at passe godt ind i dit kommende team.

 

Du har helt sikkert erfaring indenfor:

Derudover vægter vi at:

VI TILBYDER
Et job med store udviklingsmuligheder, både inden for dit faglige felt og din profession som underviser. Vi har en fleksibel arbejdsplads og stor selvbestemmelse kombineret med et herligt fællesskab. 

 

Du vil primært skulle undervise på vores uddannelsessteder, der ligger på Lygten, 2400 København NV, hvor ca. 1.800 studerende har deres daglige gang. Her får du 14 dygtige underviserkolleger, og du vil referere til uddannelseschef Ola Pukki. Samlet på KEA Digital er der i alt 75 undervisere.

 

VILKÅR
Ansættelsen er på fuld tid. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Hvis du ikke allerede er lektor, vil du indgå i et adjunktforløb, der tilpasses de behov for kompetenceudvikling, som du har i forhold til jobbet. Efter max fire år som adjunkt vil du skulle anmode om at blive lektorbedømt.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?
Så søg stillingen via nedenstående link senest den 1. marts 2020. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelseschef Ola Pukki på mobil 2825 2165 eller mail opu@kea.dk.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.