HR-KONSULENT TIL EMPLOYER BRANDING og ONBOARDING

På Københavns Erhvervsakademi uddanner vi morgendagens dimittender. Vi skaber ny viden og rykker brancherne. Vi bygger bro og gør os umage.

 

Har du lyst til at stå for både den operationelle og strategiske udvikling af KEAs employer branding og sikre, at vi får ansat de rette kompetencer, samt skabe en onboardningproces, hvor kompetencerne effektivt og hurtigt kan komme i spil? Kan du analysere, skrive og handle og ligger medarbejdernes trivsel dig på sinde? Så opfordrer vi dig til at søge stillingen som HR-konsulent i enheden HR & Kvalitet på KEA.

 

OM JOBBET
Vi søger en erfaren HR-profil, som kan indgå i vores HR-enhed, der spænder over løn- og personaleadministration til organisationsudviklingsopgaver. Du vil få otte motiverede HR-kollegaer, og du kommer til at blive en del af et HR-team, der i dag består af fire konsulenter som arbejder med rekruttering, arbejdsmiljø, personalejura, lønforhandling, analyser, kompetenceforløb og trivsel.

 

I HR er vores vigtigste opgave at spille vores ledere gode, så de kan træffe de rette beslutninger og finde de gode løsninger, der giver størst mulig værdi for vores medarbejdere og for KEA. Som HR-konsulent skal du være en synlig sparringspartner med blik for organisationens langsigtede behov og samtidig kunne sætte pennen til papiret eller gå i detaljen med de praktiske forhold for, at vi når i mål. 

 

Under denne rammesætning vil du skulle arbejde med opgaver som:

OM DIG
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatbaggrund, fx cand.merc. i HRM, samt flere års erfaring inden for HR-feltet. Du har stærke analytiske kompetencer og er god til at samarbejde på tværs af enheder og fagligheder. Du skal have solid erfaring med employer branding og onboarding-processer. Derudover lægger vi vægt på, at:

VI TILBYDER
Et job på et spændende og visionært erhvervsakademi i København, hvor der er plads til, at du kan bringe dine stærke faglige kompetencer og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange engagerede medarbejdere er samlet, og vi vægter den gode faglige diskussion lige så højt som den uhøjtidelige omgangstone. Vi sætter sparring, samarbejde og udvikling højt og involverer altid hinanden for at få de bedste løsninger.

 

Du vil få din primære arbejdsplads på Guldbergsgade på Nørrebro, men du vil også skulle deltage i møder eller varetage andre opgaver på KEAs øvrige adresser. Du ansættes på gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2020.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING?
Så søg stillingen via nedenstående link senest den 8. juni 2020. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer.

 

Spørgsmål kan rettes til HR-chef Miriam Skjalm Lissner på telefon 4234 1302. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vi holder første samtale den 17. juni 2020 og anden samtale den 23. juni 2020. Til anden samtale skal du forberede en case.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet repræsenterer et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.