Studentermedhjælper til it-support

 

Vil du have et studiejob, hvor din fornemmeste opgave er, at hjælpe brugerne, så de hurtigt kan komme videre med deres opgaver?

 

Som ny studentermedhjælper i Service Desk får du mulighed for at give KEAs brugere den bedste service i deres anvendelse af f.eks. O365. Vores service er baseret på Knowledge Centered Service, hvilket betyder, at vi løbende opsamler viden om løsninger, som vi bruger og deler, via vores sagsstyringssystem TOPdesk, på tværs af Service Desk.

 

Som vores studentermedhjælper, bliver du en del af teamet i Service Desk, hvor vi hjælper brugerne på KEA med bl.a. print, netværk, AV-udstyr, O365, virtuelt skrivebord til administrative brugere, mv.

 

I teamet står vi desuden for at hjælpe de andre afdelinger på KEA til forskellige events, bl.a. dimissioner, eksamensvagter, IT-introer, mv. Vi sørger for at være bindeleddet imellem den tekniske del og brugeren, og sikrer, at brugeren får den korrekte service til tiden.

 

Du vil opleve, at vi har en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver, og vi kommer rundt på forskellige adresser. Brugerne kontakter os på telefon, mail, webformularer og ved personligt fremmøde. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med forskellige opgaver og er glad for kontakt med mennesker. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at de får løst opgaven - og gerne får et smil med på vejen.

 

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

Service Desk er en del af KEA IT, som ud over Service Desk består af it-projektledere, teknisk ansvarlige og skemaplanlæggere. Du bliver en del af en samlet it-afdeling. I KEA IT arbejder vi tæt sammen med vores driftsleverandør, som står for drift og hosting af vores løsninger.

 

Vi er primært baseret i Guldbergsgade på Nørrebro, men vi yder også service og support på KEAs øvrige tre adresser. Du får gode kolleger, som tæller 11 faste medarbejdere, herunder tre studentermedhjælpere og to elever. Vi har i perioder mange henvendelser, men giver altid hinanden en hjælpende hånd, og der skal samtidig være plads til både faglig sparring og interne jokes.

 

Vi forventer, at du arbejder ca. 2 dage om ugen (10-15 timer), som vi aftaler nærmere, afhængigt af dit skema på studiet.

 

Vi håber, at du kan starte i stillingen pr. 1. august 2021 eller hurtigst muligt derefter, og stillingen vil vare til dit studie afsluttes. Ansættelse og løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

 

OM DIG

Vi forventer, at du er i gang med en uddannelse inden for IT, fx på KU, ITU, DTU eller tilsvarende, eller andet studie og har en personlig stor interesse for IT. Af hensyn til intern datasikkerhed, kan KEA-studerende ikke tages i betragtning til stillingen.

 

Ud over dine it-kundskaber, vil det blive anset som stort plus i udvælgelsen, at du:

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Louise Kehler på 20329858 eller teamkoordinator Magnus Overgaard Bang på 42428083.

 

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2021.

 

Vi forventer, at samtalerne afholdes i uge 25.

 

Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante studiepapirer. Vær opmærksom på, at vi ikke behandler ansøgninger modtaget pr. mail.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.