IT-SUPPORTER-ELEV (1. SEPTEMBER 2021)

 

Har du lyst til at blive IT-supporter-elev i en uddannelsesverden, hvor der er fokus på at yde en god service? Er du under uddannelse til IT-supporter og søger en praktikplads, så er KEA måske stedet for dig.

 

Du bliver en del af Service Desk, hvor vi håndterer forespørgsler fra KEAs ansatte og studerende. Der er ca. 500 ansatte og ca. 10.000 del- og fuldtidsstuderende.

 

Vi hjælper brugerne med blandt andet print, netværk, AV-udstyr, O365, virtuelt skrivebord til administrative brugere m.v.

 

Endvidere understøtter vi de øvrige enheder på KEA til forskellige events, bl.a. dimissioner, eksamensvagter, IT-introer m.v. Vi sørger for at være bindeleddet og formidleren imellem den tekniske del og brugeren og er med til at sikre, at brugeren får den korrekte service til tiden. Vi har en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver og på forskellige fysiske adresser, og brugernes adgange til os er mange. Vi kan kontaktes via telefon, mail, webformularer og ved personligt fremmøde. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med forskellige opgaver og er glad for kontakt med andre mennesker.

 

Service Desk leverer service. Vi sætter en ære i at hjælpe vores brugere og give en ensartet service til vores brugere. Vi har nyligt implementeret et nyt sagstyringssystem med Knowledge Centered Service som hovedfokus. Service Desk er en del af KEA IT, som udover Service Desk består af it-projektledere, tekniske ansvarlige og skemaplanlæggere. Du bliver således en del af en samlet it-afdeling. I KEA IT arbejder vi tæt sammen med vores driftsleverandør, som står for drift og hosting af vores løsninger.

 

Om dig

Vilkår

Service Desk er primært baseret i Guldbergsgade på Nørrebro, men vi yder også service og support på KEAs øvrige tre adresser. Du vil blive en del af et team, der består af 11 faste medarbejdere, herunder fire studentermedhjælpere og vores nuværende elev.

 

Din løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Metal. Stillingen forventes besat pr. 1. september 2021 eller snarest herefter.

 

Er du klar til nye udfordringer hos KEA?

Så send din ansøgning, CV og relevante skolepapirer via nedenstående link senest den 14. juni 2021.

 

Vi forventer at afholde samtalerne i slutningen af juni.

 

Spørgsmål kan rettes til teamkoordinator Magnus Overgaard Bang på 42 42 80 83 eller Louise Kehler på 20 32 98 58.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Om KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.