Ingeniør med erfaring fra produktionsindustrien - ny vidensmedarbejder og underviser

 

Vil du sætte dit præg på udviklingen af undervisningen i Industri 4.0 inden for produktion og produktudvikling og være med til at uddanne fremtidens produktionsteknologer?

 

Som vores nye adjunkt vil du indgå i et team af dygtige undervisere på KEAs videregående uddannelse til produktionsteknolog og bachelor-top-op produktudvikling og teknisk integration.

 

Som adjunkt på KEA Teknik kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som  deltidsuddannelsen og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: Undervisning, udvikling og relationsarbejde.

 

I dit daglige virke deltager du i udviklingen og gennemførelsen af uddannelsen i tæt samarbejde med teamet, dit netværk samt samarbejdspartnere.

 

Du får mulighed for at sætte præg på de studerendes færdigheder og kompetencer gennem implementering af teknologiske løsninger, som du selv er med til at udvælge, baseret på din viden og erfaring.

 

Der er tale om et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil. Vi vægter din faglige og pædagogiske udvikling højt, så der vil være gode muligheder for at deltage i kurser og konferencer i både Danmark og i udlandet.

 

Du bliver en del af programområdet Teknik, hvor du vil få din daglige gang på KEAs adresse på Lygten 16 på Nørrebro sammen med 45 gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

 

OM DIG

Du har sikkert en uddannelse som ingeniør med erfaring fra produktionsindustrien. Det vil være et plus, hvis du har arbejdet med tekniske kursusaktiviteter eller undervist på en videregående uddannelse, men det er ikke et krav.

 

Vi søger en kollega med særlig viden og interesse for:

Uddyb gerne i din ansøgning, inden for hvilke af områderne, du har dine stærkeste kompetencer.

 

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Peter Sommer på telefon 2112 5637.

 

Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV, relevante eksamenspapirer og øvrig dokumentation for din erfaring.

 

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2021.
 
Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi håber, at du har mulighed for at starte pr. 1. august 2021.

 

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit udviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre nye undervisere - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Som adjunkt vil du deltage i KEAs adjunktforløb, der løber over fire år. Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea (afsnit ”Undervisere”) eller kontakt uddannelseschef Peter Sommer, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur.