Bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt til bygningskonstruktør- og byggekoordinatoruddannelsen

 

Har du erfaring fra byggebranchen, som du kan give videre og inspirere fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer med? Så er du måske en ud af de tre nye undervisere, som KEA søger til uddannelserne.

 

Som KEAs nye underviser får du mulighed for at sætte din viden i spil på en ny måde og udvikle dine egne kompetencer samtidig. Du vil være med til at forme fremtidens bygningskonstruktører og byggekoordinatorer og dermed præge fremtidens byggeri. Du vil - sammen med de andre fagligt passionerede undervisere - lære de studerende, at udvikle, lede og styre små og store byggeopgaver.

 

Undervisning, forskning/udvikling og relationsarbejde

Din hverdag på KEA vil veksle imellem at undervise og deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. Det er også en del af din rolle at skabe relationer til erhvervslivet, som kan bidrage yderligere til de studerendes læring og udvikling. Med andre ord vil dit job som underviser indeholde tre elementer, som alle er vigtige for de studerendes fremtid på arbejdsmarkedet.

 

Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere - det vigtigste er, at du har lyst til at omsætte din viden og dine erfaringer til praksisbaseret undervisning, og får energi af at formidle.

 

Hvis du ikke allerede er lektor, har vi på KEA et adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit udviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre nye undervisere - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Du skal ikke bare vide. Du skal kunne.

Dét er vores mission. Og præcis dette skal de studerende opnå ved at tage deres uddannelse på KEA.

 

Som underviser på KEA bliver du en del af et arbejdsmiljø, hvor faglig passion er fællesnævneren. Du får i alt ca. 60 underviser-kolleger på KEA Byg. Til hverdag bliver du en del af et underviserteam, som du vil tilrettelægge undervisningsforløbet sammen med.

 

I teamet deler vi høj faglighed, bred viden og solid erfaring inden for det byggefaglige felt. Vi samarbejder i teamet om udviklingen og gennemførelsen af uddannelserne, ligesom du vil kunne inddrage dit netværk i byggebranchen samt samarbejdspartnere lokalt og globalt.

 

På KEA vægter vi den gode, faglige diskussion højt og den fortsætter ofte hen over frokosten. Du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø på Nørrebro, hvor du får din daglige gang.

 

Lyst til at vide mere?

Læs mere om bygningskonstruktøruddannelsen og byggekoordinatoruddannelsen på kea.dk, hvor du også kan finde uddannelseskataloget og studieordningerne.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en baggrund som arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør og bred erfaring fra byggebranchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring eller særlig interesse for en af følgende to fagområder – uddyb gerne  din ansøgning, hvor du særligt kan bidrage med din faglighed:

 

Fagområde 1)

Fagområde 2)

Er du klar til nye udfordringer hos KEA?

Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

 

Vi optager løbende, men vi vil meget gerne have din ansøgning inden den 25. juni 2021

 

Stillingerne ønskes besat pr.1. august 2021 eller efter nærmere aftale.

 

Har du spørgsmål til stillingen og kompetenceprofil 1 er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Troels Breindal, på tlf. 2347 2365 og på mail trob@kea.dk. Har du spørgsmål til stillingen og kompetenceprofil 2 er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Claudio Spaziani Testa på tlf. 2028 2422 og på mail til cst@kea.dk.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Som adjunkt vil du deltage i KEAs adjunktforløb, der løber over fire år. Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea (afsnit ”Undervisere”) eller kontakt uddannelseschef Claudio Spaziani Testa, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur.