Undervisere til Bygningskonstruktøruddannelsen (dansk / engelsk) og Byggekoordinatoruddannelsen

 

Er du arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør, og vil være med til at uddanne og inspirere fremtidig arbejdskraft til byggebranchen? Så er jobbet som underviser (adjunkt/lektor) på KEA BYG noget for dig

 

KEA BYG omfatter de byggefaglige uddannelser. KEA BYG er i vækst og søger derfor en række nye kollegaer. Du bliver en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og mulighed for at have indflydelse på jobbet - samtidig med at du vil præge de fremtidige generationer af bygningskonstruktører og/eller byggekoordinatorer.

 

Om jobbet

Som underviser (adjunkt/lektor) kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor du både kommer til at undervise og deltage i udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling.

 

Du bliver en del af et undervisningsteam med høj faglighed, bred viden og solid erfaring inden for det byggefaglige felt. Desuden deltager du i udviklingen og gennemførelsen af uddannelserne i tæt samarbejde med teamet, dit netværk i byggebranchen samt samarbejdspartnere lokalt og globalt.

Derudover vil du i rollen som underviser:

Uddannelsen spænder over alle byggeriets faser fra projektforslag til udbud & udførelse og hvilke fag du kommer til at undervise i, vil afhænge af din baggrund, viden og erfaring.

 

Vi holder pt. til på Nørrebro i København og vil fra 2022 også opstarte ny afdeling med bygningskonstruktør-uddannelsen i Hillerød. Der vil være mulighed for at du underviser på en eller flere af KEAs lokationer.

 

Din baggrund og kompetencer

Du har en baggrund som arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør og vi forventer, at du har erfaring fra byggebranchen. Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere – det vigtigste er, at du har lyst til at omsætte din viden og dine erfaringer til praksisbaseret undervisning.

 

Vi forventer, at du har relevant erhvervserfaring og gerne et godt netværk inden for det byggefaglige felt.

 

Derudover vægter vi:

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

 

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

 

Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2021.

 

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende fra uge 42.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Claudio Spaziani Testa på tlf. 2028 2422.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit udviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea (afsnit ”Undervisere”) eller kontakt uddannelseschef Claudio Spaziani

Testa, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur.