Ingeniører med faglige kompetencer inden for tekniske installationer til undervisning

 

Vil du være med til at uddanne den fremtidige arbejdskraft til byggebranchen? Så er jobbet som adjunkt/lektor på KEA BYG på Bygningskonstruktøruddannelse noget for dig.

 

KEA BYG omfatter de byggefaglige uddannelser, herunder uddannelsen som bygningskonstruktør. KEA BYG er i vækst og søger derfor en række nye kollegaer. Som en del af teamet på Bygningskonstruktøruddannelsen vil du som underviser (adjunkt/lektor) deltage i udviklingen og gennemførelsen af uddannelserne i tæt samarbejde med byggebranchen samt samarbejdspartnere lokalt og globalt.

Om jobbet

Som adjunkt/lektor kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor du både kommer til at undervise og deltage i udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling.

 

Du bliver en del af et undervisningsteam med høj faglighed, bred viden og solid erfaring inden for det byggefaglige felt. Desuden deltager du i udviklingen og gennemførelsen af uddannelserne i tæt samarbejde med teamet, dit netværk i byggebranchen samt samarbejdspartnere lokalt og globalt.

 

Derudover skal du i rollen som underviser (adjunkt/lektor):

Vi holder pt. til på Nørrebro i København og vil fra 2022 også opstarte ny afdeling med bygningskonstruktør-uddannelsen i Hillerød. Der vil være mulighed for at du underviser på en eller flere af KEAs lokationer.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2022.

 

Om dig og dine kompetencer

Du er ingeniør med speciale inden for tekniske installationer. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil på dette felt. Så klæder vi dig løbende godt på til undervisningsopgaven.

Vi forventer, at du har relevant erhvervserfaring og gerne et godt netværk inden for det byggefaglige felt.

 

Derudover vægter vi:

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

 

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

 

Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2021.

 

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende fra uge 42.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Claudio Spaziani Testa på tlf. 20282422.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit udviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea (afsnit ”Undervisere”) eller kontakt uddannelseschef Claudio Spaziani Testa, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur.