Studentermedhjælper til evaluering og dataanalyse

Har du en ambition om at blive analytiker, og vil du bidrage til udviklingen af KEAs uddannelser?

Som vores studentermedhjælper i afdelingen KEA Kvalitet vil du bidrage til kvalitetssikring og udvikling af uddannelserne på KEA og levere ledelsesinformation og analyser til datadrevet ledelse.

Dine opgaver vil primært omfatte bearbejdning af data til statistiske analyser og nøgletal om de studerende om fx ledighed, frafald, gennemførelse, karakterer, m.v. Som en del af dine opgaver vil du udfærdige nøgletalsrapporter om en bred vifte af indikatorer for kvalitet i uddannelserne. Du kan også komme til at bidrage til en behovsanalyse ifm. udflytning af uddannelser, og du kan blive inddraget i processen frem mod KEAs institutionsakkreditering.


Dine opgaver omfatter:

Du bliver en del af et team på fem kvalitetskonsulenter og en jurist samt en anden studentermedhjælper. Vi har base centralt på Nørrebro i København.

 

Vi sætter pris på det gode samarbejde i afdelingen, men du vil også få en selvstændig rolle, hvor du bidrager med at foreslå metoder til analyse og gennemførelse af analyser.


Vi forventer, at du arbejder 7-15 timer pr. uge fordelt på en til to arbejdsdage, som vi kan aftale nærmere. Der tages hensyn til eksamensperioder. Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.
 

Du er talknuser med stort analytisk talent

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse, hvor data og analyse er i fokus, fx inden for IT, sociologi, økonomi, ingeniør, matematik, politologi eller HA. Du må meget gerne have interesse for uddannelsesområdet, men essentielt vil du gerne udfordres inden for produktionen af evaluering, analyse og ledelsesinformation.

 

Du anser dig selv som den fødte talknuser og synes, at det er sjovt at bruge en hel dag på at arbejde med evaluering og analyse. Det falder dig helt naturligt at tænke struktureret og analytisk.
 

Du er hjemmevant i Excels basale formler og pivottabeller. Det er en fordel, hvis du kan arbejde i Microsoft Power BI eller meget gerne vil lære det.  Vi vil desuden oplære dig i SurveyXact og Results, men hvis du allerede kender systemet, er det kun et plus.
 

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så skriv til Tea Dyekjær på tead@kea.dk eller ring på mobil 9117 7087.

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og relevante bilag via linket nedenfor senest 29. november 2021.
 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Om KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.