Studiemiljøkoordinator på KEA

 

Vil du være med til at opbygge et sublimt studiemiljø på KEA ved at understøtte de studerendes politiske og sociale arbejde? Og er du en haj til at stable events på benene? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi søger dig, der aktivt, selvstændigt og engageret kan arbejde med at understøtte og udvikle det gode studiemiljø, en aktiv studenterpolitik samt opbygge, understøtte og motivere til en engagerende frivillighedskultur på KEA i tæt dialog og samarbejde med de studerende resten af organisationen og dine kolleger i Studieliv – så du er ikke alene om opgaven
 

OM JOBBET

Både det gode studiemiljø, det studenterpolitiske område samt at skabe en engagerende frivillighedskultur, herunder fredagsbarerne og Rus-udvalgene, har stor opmærksomhed på KEA, og der ligger mange spændende og udfordrende udviklingsopgaver i kontinuerligt at opbygge og videreudvikle på eksisterende tiltag. Som studiemiljøkoordinator skal du kunne navigere en politisk organisation og have forståelse for organisationen og arbejdsgangen på KEA.
 

Konkrete opgaver vil være:

OM DIG

Det er vigtigt, at du har en udtalt relationskompetence og forståelse for at begå dig blandt mange forskellige kulturer, ligesom erfaring med ledelse af frivillige og kendskab til studerendes hverdag og studieliv er essentielt. Det er en fordel, hvis du selv har været aktiv i studenterpolitik, fredagsbaren eller andet som studerende.

 

Vi ser gerne, at du har en god organisationsforståelse og er en god og tydelig kommunikator. Har du erfaring med beslutningsprocesser i større organisationer, vil det være et plus. Det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for foreningsudvikling og -drift. Du formår at motivere frivillige og højne deres engagement. Du kan kommunikere i øjenhøjde med studerende og inspirere til at være med.

 

Det er vigtigt, at du som person har energi og kreativitet til at motivere og skabe resultater i samspil med andre. Og at du har lyst til at være ude blandt de studerende og skabe dialog, præsentere aktiviteter og muligheder.

 

VILKÅR

I et job som dette er det nødvendigt, at du er fleksibel ift. arbejdstid, særlig i forbindelse med arrangementer og events, som kan finde sted om aftenen og i weekenden. De rammer, du vil arbejde indenfor er ligeledes meget fleksible.

Vi henter inspiration til vort arbejde i både ind- og udland, og du har derfor mulighed for at deltage i såvel danske som internationale konferencer samt samarbejder på tværs af uddannelsessektoren i Danmark.

 

Stillingen er en 1. årig tidsbegrænset AC-stilling på 37 timer om ugen, med stor fleksibilitet under ansvar. Organisatorisk er stillingen placeret i KEA Studieliv, hvor du vil have en kollega på fuldtid og to 15 timers studentermedhjælpere i afdelingen. Dine kolleger i afdelingen er udviklingsorienterede, engagerede og besidder alle en høj faglighed. Miljøet er uhøjtideligt, humoristisk og præget af en stærk fællesskabsånd, hvor alle hjælper hinanden.
 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via nedenstående link senest mandag den 29. november 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler den 6. og 7. december 2021.
 

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte leder af KEA Studieliv Helle Guldberg på mobil 2911 3471 eller udviklingskonsulent Stephan Bader Petersen på mobil 2989 6689.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet repræsenterer et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.