KEA søger studentermedhjælper til at understøtte sociale aktiviteter

Har du lyst at arbejde med opgaver inden for det sociale studiemiljø? Så er jobbet som studentermedhjælper i KEA Studieliv måske dit nye studiejob! Stillingen er på 10-15 timer ugentligt, og vi tilpasser naturligvis arbejdstiden, så den passer med dit studie.

 

OM JOBBET

Dine arbejdsopgaver vil variere, men er centreret omkring:

Der er tale om et studiejob med faglig og personlig udvikling i tæt sparring med afdelingens ansatte. Dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med din faglige kunnen.

Vi holder til huse i et nyt stort vibrerende campusområde midt på Nørrebro, hvor Studieliv er en aktiv del af studiemiljøet.

 

Du tilbydes stor frihed under ansvar, og vi er meget lydhøre overfor nye input og ideer. 
Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en humoristisk og uformel tone med respekt for samspillet mellem arbejds- og privatliv.

 

OM DIG

Du skal have lyst til være en del af at levende og uhøjtideligt miljø, hvor vi både vægter systematik, idegenerering og udvikling. Du skal kunne kommunikere på engelsk både i skrift og tale.

 

Vi forventer følgende kompetencer og kvalifikationer:


VILKÅR

Ansøgningsfristen er fredag den 10. december 2021 kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 14. og 15. december.

 

Vi håber, at du kan starte i stillingen pr. 1. januar 2022 eller hurtigst muligt. Ansættelse og løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere. 

 

Vi forventer, at du arbejder ca. 2-3 dage om ugen (10-15 timer), som vi aftaler nærmere, afhængigt af dit skema på studiet. Der vil i perioder være aften- og weekendarbejde ifm. events.

 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og du er velkommen til at kontakte leder af Studieliv Helle Guldberg på tlf. 2911 3471 eller udviklingskonsulent Stephan Bader Perersen på tlf. 2989 6689, hvis du vil høre mere om jobbet.

 

Om KEA

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på TwitterLinkedIn og Facebook.