Erfarne it-projektledere

Kan du tage ansvar for implementering af små og store it-projekter – for både studerende, undervisere og administrationen på en ambitiøs og nyskabende uddannelsesinstitution?

 

Som en af vores 2 nye it-projektledere vil du være ansvarlig for implementering af såvel små som store it-projekter. I de kommende år skal du sikre, at udskiftning af eksisterende, men også nye systemer bliver implementeret, så de giver værdi og indarbejdes i dagligdagen. Vi har konkrete projekter, som venter på dig og vil give dig mulighed for at gøre en forskel lige fra start.
 

Vi søger 2 it-projektledere, en erfaren og meget erfaren projektleder. Som erfaren projektleder kommer du til at være ansvarlig for implementering af mindre it-projekter. Det vil hovedsageligt være indkøb af software til undervisningsbrug. KEA underviser studerende i tekniske, digitale, byggemæssige og designmæssige fag, som alle bruger forskellige typer af software i undervisningen. Du kommer til at koordinere indkøb af nyt software og arbejde på tværs af hele KEA. Du vil også skulle håndtere udskiftning af mindre systemer, som vi anvender i Administrationen. Det kan f.eks. være implementering af ny funktionalitet i et eksisterende system eller et system, som anvendes af en mindre gruppe af medarbejdere.

 

Som meget erfaren projektleder kommer du til at være ansvarlig for implementering af store og komplekse it-projekter. Det vil hovedsageligt være indkøb af systemer, som bruges i Administrationen eller på tværs af hele KEA. I de kommende år står vi over for migrering af vores fildrev til Sharepoint og markedsafdækning af nyt skemaplanlægningssystem. Det bliver dig, som er ansvarlig for, at vi kommer i mål.
 

Som it-projektleder hos KEA er det afgørende, at du er enig i, at implementering af IT kræver lige så meget fokus på den organisatoriske del som på den tekniske. Du vil have en stor kontaktflade, men selvfølgelig også have din base i it-afdelingen, hvor der er 3 it-projektledere i dag. Som projektleder i KEA IT vil du typisk have en projektgruppe, som sammen med dig implementerer det nye system. Du skal forvente, at du i høj grad selv skal udarbejde det skriftlige materiale som oplæg, vejledninger, testcases m.m. i projektet, da vi ikke har et dedikeret it-projektteam.
 

Du vil have ansvaret for, at:

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.
 

Du vil indgå i Facility og IT, som består af 2 underafdelinger, Facility og IT. IT består af tre teams: IT service desk, KEA plan og stab. Du vil blive en del af stab, hvor du får 6 engagerede kollegaer, heriblandt 3 andre it-projektledere. For at styrke det faglige fællesskab mellem projektlederne har vi etableret et fagligt projektlederforum på tværs af administrationen, hvor I kan sparre med hinanden. Vi har en uformel tone og fokus på, at det skal være sjovt og rart at være på arbejde. Den ene stilling er en nyoprettet stilling, men den anden er oprettet pga. en opsigelse.
 

Der er tale om en ansættelse på 37 timer om ugen for begge stillinger, med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
 

OM DIG

Vi vægter meget højt, at du har en forretningsorienteret tilgang til it. Du arbejder struktureret og kan styre projekter og sikre fremdrift. Vi lægger vægt på, at du:

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.
 

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte it- og digitaliseringschef Louise Sofie Kehler på tlf. 2032 9858.

 

Ansøgningsfristen er den 10. februar 2022.

 

Vi forventer, at samtalerne afholdes løbende. I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en caseopgave.

 

Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

 

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2022 eller efter nærmere aftale.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.