Undervisere til VVS installatøruddannelsen

 

Vil du være med til at uddanne de bedste VVS-installatører - og samtidig skubbe på den grønne dagsorden, så Danmark når sine bæredygtighedsmål?

 

Som vores nye underviser-kollega vil du være med til at uddanne fremtidens VVS-installatører, som vil gøre karriere som rådgivere, projektledere eller konsulenter indenfor VVS og energieffektivisering. I afdelingen finder du gode og kompetente kollegaer i en afvekslende hverdag, hvor du har stor medbestemmelse og fleksibel arbejdstid.

 

Du vil undervise i de gængse VVS-installatør-fag. Samtidig må du gerne interessere dig for, hvor VVS-installatøruddannelsen og faget skal bevæge sig hen, set i lyset af den grønne omstilling. Power to X, commissioning og IoT bliver helt sikkert emner, der kommer til at fylde mere på uddannelsen og i branchen.

 

Vores fokusområder på VVS-installatøruddannelsen er:

Den endelige sammensætning af dine fag vil afhænge af din profil.

 

Som en del af underviserteamet er du med til at gennemføre og udvikle uddannelserne. Udover at undervise skal du også deltage i innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen, og en del af din rolle er at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: undervisning, udvikling og relationsarbejde.

 

Som underviser (adjunkt/lektor) vil du:

KORT OM UDDANNELSEN

Vores studerende har en VVS-faglig erhvervsuddannelse kombineret med forskellige former for erhvervserfaring. Aldersgruppen spænder fra 25-50 år med et gennemsnit omkring slutningen af tyverne, starten af trediverne. Det giver en god dynamik, hvor de studerende i høj grad lærer fra hinanden. Den gode erfaringsbase giver et godt og behageligt lærings- og studiemiljø.

 

Se mere om uddannelsen på linket herunder.

VVS-installatør - Københavns Erhvervsakademi (kea.dk)

 

VI TILBYDER

VVS-installatøruddannelsen er en del af flere teknisk rettede uddannelser på KEA, som hører til programområdet KEA Teknik. Her videndeler og samarbejder underviserne på tværs af de forskellige uddannelser.

 

De tekniske uddannelser er et højt prioriteret vækstområde på KEA med stort potentiale. Som underviser bliver du en del af denne spændende udvikling, hvor du også vil samarbejde med andre tekniske fagmiljøer. Du vil få din daglige gang på KEAs adresse på Lygten 16, Nørrebro sammen med 50 gode kollegaer.

 

KEA tilbyder:

DIN BAGGRUND OG KOMPETENCER

Du har sikkert en videregående uddannelse som VVS-installatør, energiteknolog, maskinmester, maskiningeniør eller tilsvarende. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal brænde for at dele din viden og erfaring både med de studerende i undervisningen og med dine kollegaer. Derudover klæder vi dig på til undervisningsopgaven.

 

Det vigtigste er, at du har lysten til at formidle og undervise. Har du erfaring fra VVS- eller energibranchen er det en fordel, men vi sørger for, at du får en god introduktion til jobbet.

 

Måske sidder du i dag i en stilling som rådgiver, projektleder eller noget andet relevant, som du kan inddrage i din undervisning – eller du har et mere teoretisk perspektiv, der kan udfoldes i samspil med det praksisnære. Du har muligvis også indsigt i projektledelse og økonomi.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Søg stillingen ved at klikke på søg-knappen nedenfor. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer.

 

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022. Vi indkalder løbende til samtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ann Christina Oliveira-Borg på telefon 2096 7571 eller på acob@kea.dk.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit kompetenceudviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea eller kontakt Ann Christina Oliveira-Borg, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur.