UNDERVISERE TIL ENERGIUDDANNELSERNE

 

Vil du være med til at uddanne de bedste energiteknologer og -managere - og samtidig skubbe på den grønne dagsorden, så Danmark når sine bæredygtighedsmål?

 

Du bliver en del af et stærkt team, der er med til at uddanne fremtidens energieksperter, som vil gøre karriere som rådgivere, projektledere eller konsulenter inden for bæredygtighed og energieffektivisering. I afdelingen finder du gode og kompetente kollegaer i en afvekslende hverdag, hvor du har stor medbestemmelse og en fleksibel arbejdstid.

 

I jobbet som underviser (adjunkt/lektor) får du bragt din interesse for og viden om energieffektivisering efter bæredygtige principper i spil. Din evne og lyst til at undervise i f.eks. energioptimering og -effektivisering af eksisterende bygninger, tekniske installationer og industri vil blive brugt aktivt i dit daglige arbejde.

 

Den endelige sammensætning af dine fag afhænger af din profil. Som en del af underviserteamet er du med til at gennemføre og udvikle uddannelserne. Udover at undervise vil du også deltage i innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen, og en del af din rolle er at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: Undervisning, udvikling og relationsarbejde.

 

KORT OM ENERGIUDDANNELSERNE PÅ KEA

Vores fokusområder på uddannelsen er:

Vores studerende har typisk en studentereksamen og/eller en erhvervsuddannelse kombineret med forskellige former for erhvervserfaring. Aldersgruppen spænder fra 20-60 år med et gennemsnit omkring slutningen af tyverne, starten af trediverne. Det giver en god dynamik, hvor de studerende i høj grad lærer fra hinanden. Den gode erfaringsbase giver et godt og behageligt lærings- og studiemiljø.

 

Se mere om uddannelsen på linket herunder.

https://kea.dk/uddannelser/erhvervsakademi/energiteknolog

https://kea.dk/uddannelser/top-up/energimanagement

 

I stillingen vil du:

DU FÅR MINDST LIGE SÅ MEGET IGEN SOM DU GIVER

Energiteknolog og energimanager er en del af flere teknisk rettede uddannelser på KEA, som hører til programområdet KEA Teknik. Her videndeler og samarbejder underviserne på tværs af de forskellige uddannelser.

 

De tekniske uddannelser er et højt prioriteret vækstområde på KEA med stort potentiale. Som underviser bliver du en del af denne spændende udvikling, hvor du også vil samarbejde med andre tekniske fagmiljøer. Du vil få din daglige gang på KEAs adresse på Lygten 16, Nørrebro sammen med 50 gode kollegaer.

 

KEA tilbyder:

OM DIG

Du har sikkert en videregående uddannelse som installatør, energiteknolog, maskinmester, maskiningeniør eller tilsvarende. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have lyst til at dele din viden og erfaring både med de studerende i undervisningen og med dine kollegaer. Derudover klæder vi dig på til undervisningsopgaven.

 

Det vigtigste er, at du vil bruge din baggrund og erfaring til at undervise branchens næste generationer. Har du erfaring fra VVS- eller energibranchen er det en fordel, men vi sørger for, at du får en god introduktion til jobbet.

 

Måske sidder du i dag i en stilling som rådgiver, projektleder eller noget andet relevant, som du kan inddrage i din undervisning – eller du har et mere teoretisk perspektiv, der kan udfoldes i samspil med det praksisnære. Du har muligvis også indsigt i projektledelse og økonomi.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Søg stillingen ved at klikke på søg-knappen nedenfor. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer.

 

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022. Vi indkalder løbende til samtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ann Christina Oliveira-Borg på telefon 2096 7571 eller på acob@kea.dk.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

 

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit kompetenceudviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

 

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

 

Hvis du har spørgsmål til lektorkvalificeringsforløbet, kan du læse mere på https://kea.dk/om-kea/job-på-kea eller kontakt Ann Christina Oliveira-Borg, se kontaktinfo ovenfor.

 

Er du allerede lektorbedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, er det muligt at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen.

 

Uanset om du ansættes som adjunkt eller lektor, er jobbet en fuldtidsstilling. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen er omfattet af bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur.