Lønkonsulent til HR

 

Er du superskarp på detaljerne, kan sikre korrekt løn til KEAs medarbejdere og tage dig af administrative HR-opgaver?

 

Trives du på en arbejdsplads med uformel omgangstone, hvor der sættes pris på din strukturerede tilgang til arbejdet og positive indstilling til at hjælpe kollegaer og ledere? Så læs endelig videre!

 

Du får en varieret hverdag, hvor dine opgaver skifter imellem lønudbetaling og relaterede HR-driftsopgaver. Du bliver en del af et løn-team på fire medarbejdere, som indgår i HR, hvor du får i alt otte kollegaer, og refererer til lederen for HR. HR indgår i enheden Økonomi, HR & Studieadministration. 

 

Som lønkonsulent vil størstedelen af dine opgaver dreje sig om lønudbetaling, hvor de to månedlige lønkørsler er en naturlig og stor del af hverdagen. Du får en bred kontaktflade med henvendelser fra medarbejdere og chefer samt KEAs eksterne samarbejdspartnere og offentlige myndigheder. 

 

Du kommer til at arbejde i SLS (Statens Lønsystem) og SDBF (blanketflowsystem), og håndtere refusionsanmodninger, lønkontrol, administration af ferie og sygdom, udfærdigelse af ansættelseskontrakter m.m. Du bliver en del af et tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet, som fysisk sidder på KEAs adresse på Guldbergsgade på Nørrebro. Du får dit eget ansvarsområde, men vi er et team, der altid hjælper hinanden på tværs af arbejdsopgaver og har tillid til hinandens kompetencer. 

 

I 2022 vil vi implementere et nyt HR-system (Emply), som giver en række nye muligheder i at understøtte vores arbejdsprocesser.

 

DINE KVALIFIKATIONER OG KOMPETENCER
Det vil være en fordel, at du har erfaring med lignende løn- opgaver og -systemer, men vi modtager også gerne ansøgninger fra mindre erfarne kandidater, da vi sikrer, at du får en god oplæring og indføring i arbejdsopgaverne.

 

Det er essentielt, at du sætter en ære i kvaliteten af dit arbejde. Du kan lide at have styr på detaljerne og tjekker gerne opgaven igennem en ekstra gang inden du sender den afsted. Du er god til at planlægge dit arbejde og være på forkant med opgaverne, så der ikke kommer alt for meget sved på panden op til deadline.

 

Derudover lægger vi vægt på: 

Der er tale om en fastansættelse på fuld tid. Lønnen fastsættes efter gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet/Medarbejder- og kompetencestyrelsen og HK STAT.

 

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-leder, Katrine Thostrup Thomsen, på tlf. 29109933 eller e-mail katt@kea.dk. 
 
Ansøgningsfristen er den 24. maj 2022. Da vi forventer løbende at invitere egnede kandidater til samtale, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. 
 
Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt efter nærmere aftale.
 
På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Er du også drevet af handlekraft? Se denne lille film om KEAs strategi ”Drevet af handlekraft” om, hvad der driver os – både i hverdagen og på lang sigt.