Studentermedhjælp med grafisk talent og kommunikations- og IT-kompetencer

 

KEA Karriere & Relationer søger en imødekommende og ansvarsbevidst studerende med grafisk talent og IT-kompetencer, der kan hjælpe med diverse opgaver i en afdeling, som arbejder for at skabe en tæt kobling mellem KEAs studerende og arbejdsmarkedet.

 

En del af dit arbejde bliver, at udarbejde og planlægge kommunikations- og marketingmateriale både skriftligt og visuelt. Derudover vil du hjælpe med drift og afholdelse af aktiviteter, besvarelse af henvendelser, kontakt til samarbejdspartnere, informationsindhentning og kvalitative undersøgelser.

Engagement, relationspleje og vedholdenhed er nøgleord for os, og vi stræber efter at tilbyde en motiverende, ambitiøs og levende understøttelse af vores studerende og dimittender, og det skal du have lyst til at være med til.

 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

Som studentermedhjælper kan du forvente møder og aktiviteter på flere af KEAs adresser, men du vil få en arbejdsplads på Guldbergsgade 29N, 2200 København N.

Vi forventer, at du arbejder ca. 2 dage om ugen (10-15 timer), som vi aftaler nærmere, afhængigt af dit skema på studiet. Stillingen ønskes besat fra 15. juni 2022. Ansættelse og løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

 

Om dig

Klar til nye udfordringer på KEA?

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Alumne Relations Manager, Signe Rasch på sigr@kea.dk eller 61470714.

 

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning via søg-knappen senest d. 22. maj 2022. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger via mail, men kun igennem det elektroniske ansøgningsskema.

 

Alle interesserede KEA studerende uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.