PROJEKTKOORDINATOR TIL FACILITY

 

Vil du have en central rolle i en dynamisk driftsafdeling med ansvar for de bygningsmæssige rammer for et levende uddannelsesmiljø?

 

Så er jobbet som projektkoordinator på Københavns Erhvervsakademi, KEA måske noget for dig.

 

Som projektkoordinator hos KEA Facility har du det store overblik over vores byggeprojekter og er klar til at påtage dig en vigtig rolle i afdelingen i forhold til kommunikation om vores projekter til KEAs brugere hos uddannelser og centre.

 

Samtidig er det din opgave at sikre løbende opdatering af og overblik over den samlede projektøkonomi. På sigt vil du udvikle og monitere vores FM-system i samarbejde med dine kollegaer samt bistå driftschefen ifm. projektledelse af afdelingens større ombygninger og projekter.

 

VI TILBYDER

Et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil.

 

Du bliver en del af KEA Facility, der holder til på 5 forskellige adresser, og du vil primært have din hverdag på Guldbergsgade 29N, 2200 København. N.
 

KEA Facility er en del af enheden KEA Facility & IT, hvor selve Facility dækker områderne drift, vedligeholdelse, rengøring, vagt, kantiner, indkøb og Makerlab. Vi er ansvarlige for alle KEAs bygninger på i alt 40.000 m2 samt udearealer, herunder nybyggeri og renovering, løbende vedligeholdelse og reparation af faciliteter, med særlig fokus på bæredygtighed i opgaveløsningen.

 

Du vil opleve Facility som en energisk og velfungerende afdeling, hvor du vil få 15 hjælpsomme og erfarne kolleger. Vi prioriterer et godt socialt arbejdsmiljø og afholder jævnligt fælles arrangementer og gå-hjem-møder.

 

Stillingen er nyoprettet og ønskes besat pr. 1. august 2022 eller efter nærmere aftale. Der er tale om en ansættelse på 37 timer om ugen, med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

OM DIG
Vi forestiller os, at du:

 

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og relevante dokumenter på ”søg jobbet”-knappen senest mandag den 23. maj 2022 kl. 12:00.

 

Du er velkommen til at kontakte chef for Facility Jakob Møldrup på tlf. 2179 1300, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Samtaler afholdes i uge 21 og 22. I forbindelse med anden samtale i uge 23 kan der indgå besvarelse af en caseopgave.

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Er du også drevet af handlekraft? Se denne lille film om KEAs strategi ”Drevet af handlekraft” om, hvad der driver os – både i hverdagen og på lang sigt.