KEA BYG søger ingeniør med kompetencer inden for tekniske installationer til undervisning

Er du installationsingeniør og vil være med til at uddanne og inspirere fremtidig arbejdskraft til byggebranchen? Så er jobbet som underviser (adjunkt/lektor) på KEA BYG noget for dig
 

Om jobbet

Som underviser (adjunkt/lektor) kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor du både kommer til at undervise og deltage i udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. Du bliver en del af et undervisningsteam med høj faglighed, bred viden og solid erfaring inden for det byggefaglige felt.
 

Du skal i rollen som underviser (adjunkt/lektor):

Om dig

Du er ingeniør med speciale inden for tekniske installationer. Det er ikke et krav, at du tidligere har undervist, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil på dette felt. Så klæder vi dig løbende godt på til undervisningsopgaven.

Vi forventer, at du har relevant erhvervserfaring og gerne et godt netværk inden for det byggefaglige felt. Derudover vægter vi:

 

Vilkår

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2022.
 

Ansættelsen ønskes besat som fuldtidsstilling, men deltidsansættelse eller ansættelse som timelærer er også en mulighed. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
 

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Se: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
 

Interesseret?

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via nedenstående link senest den 29. Maj 2022.
 

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende fra uge 20.
 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Claudio Spaziani Testa på tlf. 2028 2422.