Studentermedhjælper med stærke kommunikationsevner til KEA Startup Hub

Har du talent for og lyst til relationsarbejde med fokus på sociale medier? Falder det dig naturligt at indgå i dialog med studerende? Og kan du holde styr på både praktiske og administrative opgaver?
 

Vi søger en imødekommende og ansvarsbevidst studerende med stærke evner for kommunikation via de sociale medier samt direkte dialog med studerende samt administrativt personale.
 

Som vores nye studentermedhjælper vil du løse flere forskellige opgaver i den nystartede KEA Startup Hub, som arbejder for at hjælpe studerende med lyst til iværksætteri.
 

Dine opgaver omfatter bl.a. SoMe-kommunikation om aktiviteter i hubben, planlægning og afholdelse af aktiviteter, informationssøgning og evalueringer. Har du også et grafisk talent er det bare et plus.
 

Arbejdsopgaverne omfatter:

Du bliver ansat i KEA Forskning, Karriere & Relationer med reference til KEA Startup Hubs manager. Du får arbejdsplads på Prinsesse Charlottes Gade 38, 2200 København N, men du kan forvente møder og aktiviteter på flere af KEAs adresser.
 

Vi forventer, at du arbejder ca. 10-15 timer, som vi aftaler nærmere. Du har mulighed for fleksible arbejdstider, men du skal være indstillet på at være fysisk på KEA i forbindelse med events.
 

Om dig og dine kompetencer

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse og har minimum 1 år tilbage af studierne. Derudover lægger vi vægt på, at:

Klar til nye udfordringer på KEA?

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte KEA Startup Manager Annette Rye Larsen på anrl@kea.dk eller 2025 1262.
 

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning og cv, vedlagt relevante bilag via søg-knappen senest den 23. maj 2022 kl. 12.00.
 

Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 22.
 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.