KEA IT søger en ny studentermedhjælper

 

Brænder du for at give en god service? At hjælpe brugerne, så de hurtigt kan komme videre med deres opgaver? Så er et studiejob hos KEA IT helt sikkert dig. I Service Desk får du mulighed for at give KEAs brugere den bedste service i deres anvendelse af f.eks. O365. Vi søger 1 studentermedhjælper, som kan begynde fra 1. juni eller 1. august.
 

OM JOBBET

Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af:

Vi har i perioder mange henvendelser men giver altid hinanden en hjælpende hånd, og der skal samtidig være plads til både faglig sparring og interne jokes. Vi sætter en ære i at hjælpe vores brugere og give en ensartet service til vores brugere. Vi arbejder med metoden KCS (Knowledge Centered Service), så hver dag vil du opleve, at du og dine kollegaer leverer en høj kvalitet i vores dokumenterede løsninger til brugerne. Som studentermedhjælper kommer du hovedsageligt til at give support i vores frontdesk.
 

OM DIG

Du er i gang med en uddannelse inden for IT eller har stor interesse for IT. Vi forestiller os, at du kan arbejde ca. 10-15 timer om ugen.  
 

Vi forventer:

For at komme i betragtning til stillingen, må du ikke være KEA-studerende.
 

VI TILBYDER

Et spændende studiejob med faglig og personlig udvikling i tæt sparring med Service Desk. Vi vil i samarbejde med dig tilpasse jobbets arbejdstider i forhold til dit studie.
 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Så søg stillingen via nedenstående link senest den 27. maj 2022. Du bedes sende ansøgning, CV, eksamenspapirer samt dokumentation for relevant erhvervserfaring. Forventet start vil være 1. august.
 

Vi forventer at holde samtalerne løbende.
 

VILKÅR

Du vil primært være tilknyttet vores afdeling på Guldbergsgade 29N, 2200 Kbh. N, der kan dog forekomme arbejde på vores øvrige adresser.
 

Løn og ansættelse sker efter gældende HK-overenskomst.
 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Louise Kehler på +45 20 32 98 58.
 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.