Studiemiljøkoordinator på Københavns Erhvervsakademi

 

Studieliv er noget, vi skaber sammen! Som studerende får man mulighed for at deltage i sociale, faglige og studenterpolitiske aktiviteter, eller - endnu bedre - være med til skabe dem for sine medstuderende. Som studiemiljøkoordinator er du med til at få det til at ske!

 

Som vores nye studiemiljøkoordinator er du med til at skabe det gode studiemiljø, en aktiv studenterpolitik samt motivere de studerende, der frivilligt hjælper til på de forskellige studiemiljøinitiativer, der er på KEA. Du vil arbejde tæt sammen med de studerende, dine kolleger i Studieliv og resten af KEA-organisationen.

 

I KEA Studieliv ser vi det som vores fornemmeste opgave at sætte rammerne for et fedt og levende studiemiljø. Derfor er vi til stede gennem hele den studerendes studietid, fx semesterstartsfester, fredagsbarer, rusture, faglige arrangementer og meget mere. Du vil bruge dine evner til at navigere i en politisk organisation og din forståelse for organisationen og arbejdsgangene på KEA.

 

Både det gode studiemiljø, det studenterpolitiske område samt at skabe en engagerende frivillighedskultur, herunder fredagsbarerne og Rus-udvalgene, har stor opmærksomhed på KEA, og der ligger mange spændende og udfordrende udviklingsopgaver i fortsat at videreudvikle på eksisterende tiltag.

 

De konkrete opgaver, der varetages i Studieliv – som du vil blive inddraget i eller får ansvar for- er:

Vi henter inspiration til vores arbejde i både ind- og udland, og du får derfor mulighed for at deltage i såvel danske som internationale konferencer samt samarbejder på tværs af uddannelsessektoren i Danmark.

 

Som studielivskoordinator vil du arbejde med stor fleksibilitet under ansvar. Noget af dit arbejde vil ligge uden for almindelig kontortid, særlig i forbindelse med arrangementer og events.

 

Stillingen er en AC-stilling på 37 timer om ugen. Organisatorisk er stillingen placeret i KEA Studieliv, hvor du får gode kollegaer der glæder sig til at tage imod dig!

 

Læs mere om KEA Studieliv og hør, hvad de studerende siger om studiemiljøet på KEA her: https://kea.dk/uddannelser/studieliv

 

DIN BAGGRUND OG KOMPETENCER

Du befinder dig godt i et studiemiljø og har sandsynligvis selv været aktiv i studenterpolitisk, i fredagsbaren, som introvejleder eller andet som studerende.

 

Det er vigtigt, at du har en udtalt relationskompetence og forståelse for at begå dig blandt mange forskellige kulturer, ligesom erfaring med ledelse af frivillige og kendskab til studerendes hverdag og studieliv er essentielt.

 

Vi ser gerne, at du har en god organisationsforståelse, og er en god og tydelig kommunikator. Har du erfaring med beslutningsprocesser i større organisationer, vil det være et plus. Det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for foreningsudvikling og -drift. Du formår at motivere frivillige og højne deres engagement. Du kan kommunikere i øjenhøjde med studerende og inspirere til at være med.

 

Det er vigtigt at du, som person, har energi og kreativitet til at motivere og skabe resultater i samspil med andre. Og at du har lyst til at være ude blandt de studerende og skabe dialog, præsentere aktiviteter og muligheder.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis ved at klikke på søg-knappen nedenfor.

 

Ansøgningsfristen er den 18.august og vi holder samtaler 22., 23. og 24. august.

 

Vi aftaler sammen, hvornår du starter – men vi håber at du kan starte senest den 1. oktober 2022.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte leder af KEA Studieliv Helle Guldberg på mobil 2911 3471 (ferie til og med uge 31).

 

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.