Lufthavnsoperatør til Aarhus Airport

Aarhus Airport’s driftsafdeling søger dygtige og engagerede lufthavnsoperatører

 

Har du lyst til en spændende og afvekslende hverdag med opgaver ude og inde? Har du færdigheder inden for brand og redning? Og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi arbejder tæt sammen for at give vores gæster den bedste start på rejsen? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Aarhus Airport er i gang med en større ud- og ombygning, der bringer den østjyske lufthavn op i den internationale liga. Vi udvider afgangshallen, nyt lounge- og restaurantområde, et spritnyt hotel samt et stort shopområde. Vi opgraderer lufthavnen til at blive et sted, hvor man gerne vil bruge lidt ekstra tid. Samtidig har vi fuld fokus på med høj effektivitet at sørge for, at gæstens vej gennem lufthavnen bliver så god som mulig, fra check-in til de sidder i flyet. Og her kommer du ind i billedet.

Som lufthavnsoperatør er du med til at sikre en smidig drift bag kulisserne. Du er med til at sørge for, at flyene bliver omhyggeligt lastet med gods og bagage, og at kufferterne ruller ud på bagagebåndene. Du tager hånd om sikkerheden for fly og gæster, når det handler at rydde banerne for sne eller anden vinterbekæmpelse. Du er på pletten, hvis der skal slukkes en brand, eller hvis der opstår andre redningssituationer. Arbejdsdagen kan også byde på fly, der skal tankes og andet forefaldende arbejde.

Du er indstillet på at levere en positiv og fleksibel indsats – hver dag. Du er opmærksom, driftssikker og engageret i dit arbejde, og du sætter pris på godt samarbejde og fællesskab, også når der er drøn på. Du tager ansvar for dine egne opgaver, og du giver gerne kollegerne en hånd med, hvis der er brug for det. Du trives med at have svingende arbejdstider, der fordeler sig over alle ugens dage. 

Af faglige kvalifikationer forventer vi, at du som minimum har funktionsuddannelsen som brandmand, har kørekort C samt taler og skriver dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du har kørekort CE og truckcertifikat.  

Dertil forestiller vi os, at du:

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiderne er inden for lufthavnens åbningstider alle ugens dage. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i arbejdsopgaverne, og vi lover dig dygtige og engagerede kolleger. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem 3F og DI.

 

Tiltrædelse vil være 1. marts 2023, eller efter aftale. 

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte COO Lars Boesen i hverdagene på 87757003.

Vil du med på rejsen, så send din motiverede ansøgning med CV til os hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2023.  Ansøgninger modtages kun via link på siden.

 

Vi glæder os til at møde dig!

Du kan læse mere om Aarhus Airport på www.aar.dk