Chief Operating Officer til Niels Brock Copenhagen Business College - Genopslag

Har du lyst til at være Pro Vice-Chancellor’s højre hånd og sørge for, at systemerne omkring Niels Brocks internationale uddannelser kører lydefrit, så er stillingen som COO på Niels Brock Copenhagen Business College måske noget for dig.

 

Ansvarsområder

Du får ansvaret for målsætning, procesoptimering og drift på følgende områder:

 

Opgaver

 

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund giver dig økonomisk og administrativt overblik. Du har lyst og evne til at arbejde for at øge afdelingens effektivitet og skabe de bedste rammer for uddannelserne. Du er god til at planlægge og arbejder struktureret. Du trives godt i det tætte samarbejde med kolleger både i egen afdeling og med skolens fællesfunktioner (bl.a. IT, jura, HR- og økonomiafdelingen samt bygningsvedligehold).

 

Vi forventer, at du:

 

Mere information

Du er velkommen til at kontakte Pro Vice-Chancellor Charlotte Forsberg på 23 21 45 54 eller cfo@brock.dk.

Du kan læse mere om afdelingen på www.copenhagenbusinesscollege.com

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket og senest 1. december 2022. Vi holder ansættelsessamtaler i slutningen af uge 49 og i starten af uge 50. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2023.

 

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link.

 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Om Niels Brock

Igennem mere end 25 år har Niels Brock Copenhagen Business College udbudt en række britiske programmer i samarbejde med De Montfort University Leicester. Vi udbyder i øjeblikket BA (Hons) Business Administration og BSc (Hons) Business Studies. Vores studerende har en international baggrund - primært fra Sydøstasien. De kommer til os med forskellige baggrunde, såvel uddannelsesmæssigt, etnisk og religiøst, og de har alle typisk engelsk som andet sprog. Vi arbejder dedikeret med at levere uddannelse i verdensklasse gennem inkluderende og tværkulturelle undervisningsmetoder, der kræver pædagogisk såvel som didaktisk fleksibilitet.

 

Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 10.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister. Det har givet os god erfaring og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv.

 

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.