Er du Fiberlines nye procesoperatør-lærling?

Vil du være specialist i hærdeplast? Og vil du gerne udvikle dig fagligt såvel som personligt? Så er Fiberline måske lige noget for dig.

 

Globalt er vindsektoren i stor vækst, og Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet. Hos Fiberline kan du uddanne dig til procesoperatør og få lov til at sætte dit præg på fremstillingen af kulfiber, som er fremtidens smarte materialer.

 

Om jobbet som procesoperatør:

Som procesoperatør bliver du specialist i at producere emner i hærdeplast med den avancerede produktionsmetode pultrudering. Produktionsmetoden er en kontinuerlig proces til at fremstille profiler af komposit i glas- og kulfiber. Du lærer at forstå sammenhængen mellem armeringsmaterialet og vores matrix, og du er med til at udvikle nye produktionsmetoder. Du lærer at styre, regulere og overvåge avancerede produktionsanlæg og at lave analyser af kemiske og fysiske processer. Du lærer også at løse komplekse fejl og reparere og optimere anlæg i samarbejde med andre faggrupper. Hos Fiberline bliver du en del af den daglige drift, hvor du tilfører råvarer, passer maskinerne, holder øje med processen samt kontrollerer kvaliteten. Du lærer også, hvordan vores værktøjer er bygget op, og du deltager i opstillingen af værktøjer. Du bliver en del af en omfattende proces, hvor der nogle gange sker skift undervejs, og teknikken kan blive kompliceret. Du bliver en del af et team, hvor vi sammen skal få tingene til at lykkes.

 

Uddannelsen som procesoperatør varer 3 år og 6 måneder foruden GF1 og GF2. Uddannelsesforløbet veksler mellem skoleophold på EUC Lillebælt samt praktikophold på Fiberline Composites. På skolen får du et sammenhold med andre lærlinge, der præcis som dig selv uddanner sig til procesoperatør.

 

Produktionsanlæggene kører hele døgnet, og du skal derfor som procesoperatør være indstillet på skifteholdsarbejde. I dine praktikperioder på Fiberline vil du primært være i profilproduktionen, men du får også mulighed for at komme til at arbejde på værkstedet, i råvareområdet og udviklingsafdelingen.

 

Din baggrund:

Lyder det som noget for dig?
Så skal ansøge stillingen senest d. 19. september 2021. Vi indkalder løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Training Manager Lars Holmegaard tlf 2790 8469 eller Production Unit Manager Gitte Maribo tlf 5121 4627.

 

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

 

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.