Skal du være den næste voksenlærling på Fiberline ?

Globalt er vindsektoren i stor vækst, og Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet.

 

Hos Fiberline kan du uddanne dig til kompositoperatør eller industrioperatør og få lov til at sætte dit præg på udviklingen og fremstillingen af kulfiber, som er fremtidens smarte materialer.

 

Fiberline tilbyder 2 pladser som voksenlærlinge med start i efteråret 2021. Du har mulighed for selv at vælge, om det skal være uddannelsen som kompositoperatør eller industrioperatør

Hvad vil det sige at være voksenlærling på Fiberline?

 

Din baggrund:

 

Hvad indeholder uddannelsen til kompositoperatør?
Som kompositoperatør får du kompetencer inden for fremstilling og efterbehandling af produkter i hærdeplast komposit, kvalitetsmålinger, dokumentation af relevante produktionsdata. Du lærer at støbe produkter i glas- og kulfiber. På uddannelsen lærer du at montere el-tekniske og mekaniske dele samt fremstille og reparere produkter i hærdeplast kompositter. Du får erfaring med materialer, støbeprocesser og for- og overfladebehandling, og du lærer om sikkerhed og arbejdsmiljø.

Hvad indeholder uddannelsen som Industrioperatør?
Som industrioperatør arbejder du med opgaver i produktionen, hvor du lærer at styre automatiske eller halvautomatiske maskiner. Du lærer at betjene produktionsudstyr og sikre effektiv produktion med en høj kvalitet. Du får erfaring med at vedligeholde maskinerne og at finde fejl og reparere dem. Du lærer også, hvordan man sikrer en effektiv produktion. Som industrioperatør bidrager du til at styre forsyningskæden i en virksomhed og til at effektivisere produktionen og udnyttelsen af anlæg og maskiner. 


I dine praktikperioder på Fiberline vil du primært være i profilproduktionen, men du får også mulighed for at komme til at arbejde på værkstedet, i råvareområdet og udviklingsafdelingen.
 

Lyder det som noget for dig?
Så skal ansøge stillingen senest d. 19. september 2021. Vi indkalder løbende ind til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Training Manager Lars Holmegaard tlf 2790 8469 eller Production Unit Manager Gitte Maribo tlf 5121 4627.

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.