Purchasing planner

Kan du bidrage til at skabe høj leveringssikkerhed og vil du være med på vores rejse til at blive en markedsdrevet industrialiseret virksomhed? Ser du dig selv som naturligt bindeled mellem salg, produktion og sourcing/eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Purchasing planner.

 

Du bliver en del af et stærkt team med 8 kolleger som i det daglige har ansvaret for Supply chain (Master data, indkøb, planlægning og lager) som er kendetegnet ved at være fulde at gåpåmod og holde humøret højt i en udfordrende hverdag.

 

Afdelingen arbejder tæt sammen med salg, produktionsledelse og sourcing/externe samarbejdspartnere for at sikre et forudsigeligt flow i Supply Chain.

 

Fiberline Composites står foran en større globaliseringsopgave inklusiv implementering at et nyt ERP system, hvorfor vi søger ekstra ressourcer i at supportere i den daglige drift i afdelingen.

 

Dit ansvarsområde og dine opgaver

Som Associeret planlægger får du en central rolle i supply chain - fra udarbejdelse af forecast til produktion/leverandør til rettidig leverance og fakturakontering.

 

Det betyder, at det er dig der gennemfører indkøbet på udvalgte varegrupper, opdaterer ordrebekræftelser/bekræftede ordre på baggrund af information fra leverandøren i tæt dialog med Sourcing, de eksterne leverandører, lageret og produktionsplanlæggerne.

 

Du er med til at holde styr på de interne og eksterne lagre via opfølgning på varemodtagelser og cyklisk optælling. Du deltager i de månedlige opgaver iht. S&OP processen indenfor dit ansvarsområde.

 

Din profil
Du har måske en teoretisk uddannelse på bachelor niveau indenfor området og en solid praktisk erfaring fra en lignede operationel rolle i Supply chain – gerne fra en produktionsvirksomhed.

 

Du er vant til at bruge og har gennemgående forståelse for ERP systemer som AX Dynamics eller lignende. Du har måske også kendskab til finplanlægningsværkstøjer som f.eks. Rob-Ex.

 

Du har et højt kundefokus og er serviceminded i din positive tilgang til arbejdet samtidig med, at du kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du arbejder ud fra en logisk tankegang med systematik og struktur hele vejen igennem.

 

For at få succes i jobbet skal du kunne planlægge din egen dagligdag og trives med at være et vigtigt omdrejningspunkt i vores leveringsproces.  Det betyder, at du kan formidle budskaber og du kommer med en god energi og lyst til at løse hverdagens udfordringer og til at skabe resultater gennem godt og konstruktivt team samarbejde.


Lyder stillingen som noget for dig?
Har du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om stillingen kan du kontakte Planning manager Samson Ludvigsen (+45 2527 7675)

 

Hvis jobbet lyder spændende så send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsformularen på vores hjemmeside.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.