Operatør til profilproduktion

Sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt? Og drives du af at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads? Så er det måske dig, der er vores nye operatør! Vi er fortsat i vækst og har brug for endnu flere kollegaer.

 

Om jobbet
I jobbet som operatør får du engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og arbejdsglæde er i højsædet. Sammen har I ansvaret for, at produktionen af vores kul- og glasfiberprofiler afvikles til aftalt tid, i den rigtige kvalitet og mest effektivt. Vores virksomhed er i fuld gang med en rejse mod at blive mere standardiseret, og vi øver os derfor i at arbejde systematisk og disciplineret. Kan du bidrage til det? Vi søger operatører til skiftehold, nat og weekend.

 

Som operatør vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

Vi tilbyder

Vi giver dig en grundig intern oplæring, så du får en god start hos os. Derudover får du mulighed for at indgå i sikkerhedsarbejde og forbedringsinitiativer og på sigt få mere ansvar. Derfor er det vigtigt, at du er interesseret i at lære nyt og tager imod udfordringer med et smil.

 

Endelig tilbyder vi sundhedsforsikring, personalerestaurant og en aktiv personaleforening, der styrker sammenholdet og fællesskabet blandt de ansatte. Se mere fra hverdagen på Fiberline på vores facebookside.

 

Om dig

Det er vigtigt, at du tænker sikkerhed og kvalitet i dit daglige arbejde, da du får en vigtig rolle i vores produktion. Du er med i hele produktionsprocessen, så det er også en fordel, hvis du har procesforståelse og er god til at holde overblikket.

 

Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse, som fx plastmager, procesoperatør eller industritekniker, men det vigtigste er, at du har erfaring fra en industrivirksomhed. Du har kørekort, og det er en fordel, hvis du allerede har truckcertifikat. Vi tager for givet, at du er et ordensmenneske, kan arbejde i teams og lægger en dyd i at udføre dit arbejde godt.

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.