HSE Coordinator

HSE Coordinator

 

Sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt? Og drives du af at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads? Så er det måske dig, der er vores nye HSE Coordinator. Vi er fortsat i vækst og har brug for endnu flere kollegaer.

 

Om jobbet

Vi søger en person, der kan hjælpe os med at etablere et sikkert, bæredygtigt og kompatibelt produktionsanlæg. Du bliver en del af vores QHSE-team som tæller ni personer med forskellig faglig baggrund. Tonen er uformel men respektfuld, og man giver gerne en hjælpende hånd, selv i en travl hverdag. Der afholdes med jævne mellemrum arrangementer udenfor virksomheden, hvor der er stort fokus på samarbejde og relationer.

 

I stillingen vil du rapportere til den globale HSE-manager og blandet andet være med til at:

Om dig

Du har en kandidat- eller bachelorgrad i ingeniør eller en tilsvarende professionel baggrund i produktionsbranchen, gerne indenfor vind industrien.

 

Du er helst certificeret lead auditor i enten ISO 14001 eller ISO 45001.

Du har erfaring med at arbejde i en international organisation med fabrikker flere steder i verden.

 

Derudover er det et krav, at du er:

• Taler og skriver flydende dansk

• Taler og skriver flydende engelsk

 

Vi tilbyder

En god start med en god introduktion og intern oplæring. Vi lægger vægt på en arbejdsplads med plads til forskellighed og plads til personlig samt faglig udvikling.

 

Vi har selvfølgelig også sundhedsforsikring samt personalerestaurant. Vi har en aktiv personaleforening du som medarbejder automatisk, bliver en del af. Personaleforeningen er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet blandt de ansatte.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Har du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om stillingen kan du kontakte Global HSE manager Dennis Smidt +4576327833 / dsm@fiberlinecomposites.com

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

 

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.