Tekniker med mekanisk snilde – fast nathold

Vil du være én af vores nye specialister i vedligeholdelsesafdelingen? Har du erfaring med at fejlfinde, reparere og sikre stabil drift af produktionsudstyr og fabriksinstallationer? Og kommer du helt i mål med dine opgaver? Så er du lige den, vi søger!

 

Dit ansvarsområde og dine opgaver

Som tekniker bliver du en del af vores vedligeholdelsesafdeling, som består af i alt 8 teknikere. Dit ansvarsområde bliver at fejlfinde, reparere og vedligeholde produktionsudstyr og fabriksinstallationer, primært på det mekaniske område, samt at dokumentere din fejlsøgning og de rettelser, du foretager. Derudover kan du bidrage aktivt med relevante forbedringsforslag, da vi løbende arbejder med at forbedre vores produktionsudstyr, fabriksinstallationer og metoder, med henblik på at sikre en stabil drift i vores produktion, som kører 24/7. I det daglige har du et tæt samarbejde med dine kolleger i produktionen og dine arbejdsopgaver vil være meget varierende inden for vedligeholdelsesområdet. Stillingen refererer til Maintenance Manageren.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet industritekniker, smed eller at du har en anden håndværksmæssig baggrund, der er suppleret med en tilsvarende efteruddannelse. Det er væsentligt for os, at du har et indgående kendskab til mekanik, pneumetik og hydraulik. Har du tidligere har arbejdet med PLC-styring, vil det være en fordel. Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed, og at du har en god forståelse for tekniske problemstillinger og struktureret fejlsøgning.

Som person har du en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er omstillingsparat og fleksibel, og du behersker en naturlig faglig nysgerrighed og et solidt gå-på-mod. Du er kendt for at være kvalitetsbevidst og serviceminded og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver.

 

Arbejdstiden vil være søndag kl. 22.40 – 07.00, mandag – onsdag kl.  23.00 – 07.00 og torsdag kl. 23.00 – 06.00.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Så søg stillingen ved at sende os din ansøgning via linket nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.