Pumpetekniker til vedligeholdelsesteam

Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam med fagligt dygtige teknikere, der hver især har deres specielle tekniske kompetencer, og hvor samarbejdet er essentielt i opgaveløsningen.

 

Du kan selvstændigt løse opgaver, du deltager i fejlfinding, reparation og vedligehold af vores pumpeudstyr og andet vigtigt produktionsudstyr, som er med til at sikre en stabil drift, sammen med dine kolleger. Du lægger en stor ære i orden og ryddelighed i dit område.

Da vi i perioder kan have rigtigt travlt, er der behov for fleksibilitet. En anden vigtig del af dine arbejdsopgaver bliver at komme med input til udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner- og dokumentation.

 

Du deltager i opgaveløsningen og bidrager med dine input, når der skal findes nye løsninger, hvor du medvirker til at udarbejde kravsspecifikationer. Det er også dig, der kommer med input, når det eksisterende udstyr skal forbedres. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, og du vil få en varieret dagligdag og stor indflydelse på jobbets udførelse.

Du får tæt kontakt til både kolleger i afdelingen, i produktionen samt øvrige afdelinger, og du refererer i det daglige til vores Vedligeholdelseschef.

 

Arbejdstider

Du kommer til at indgå i et seks-ugers rul hvor vedligeholds åbningstid er i hverdage tidsrummet 6:35 til 18:00. Du kommer til at hjælpe med at dække vagter ind ifm. sygdom og ferie. I det normale rul, vil du hver 6. uge møde fra 10:00 til 18:00 mandag til torsdag og 8:05 til 15:45 fredag.

Du kommer med i en frivillig tilkaldeordning, hvor det ligger en fast aftale på aflønning ifm. med tilkald og opkald. Du skal være forberedt på der kan komme rejsearbejde i mindre omfang.

 

Din profil

Du har en baggrund som industritekniker, automekaniker eller lignende, det vil være en fordel hvis du har en grundlæggende teoretisk og praktisk viden om membranpumper, stempelpumper. Du har erfaring fra en lignende stilling inden for produktion og er vant til at tænke i standardiserede og fremtidsrettede løsninger. Derudover er det også vigtigt, at du har en bred teknisk forståelse og du kan se helheden i opgaveløsningen og forstår at bringe de nødvendige kompetencer i spil.

 

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du har fokus på at få afsluttet dine opgaver og har en serviceminded tilgang, og kan begå dig på alle niveauer, både internt og eksternt. Du kan begå dig på engelsk og tysk og er vant til kontakten med leverandører. Du er god til at holde hovedet koldt og bevare overblikket, når tingene går stærkt. Det vil være et plus, hvis du kender tankegangen eller tidligere har arbejdet med LEAN og Six Sigma værktøjerne.

 

Lyder stillingen som noget for dig?
Så søg stillingen ved at sende os din ansøgning via linket og vedhæft din motiverede ansøgning og cv. Vi vil indkalder løbende til samtaler.