Quality Manager

Brænder du for kvalitet og besidder du en udpræget stor motivation for forbedringer og ledelse?

Lige nu søger vi en Quality Manager, der får det overordnede ansvar for vores kvalitetslaboratorie inklusiv måleudstyr og kalibreringsprocessen.
Du får også ansvaret for vores globale træningsprogram relateret til kvalitetsprocesser og måleudstyr med hensyn til at udvikle, administrere og forbedre et standardtræningssetup for området i tæt koordinering med interne interessenter.


En alsidig dagligdag med mange forskellige opgaver og ansvarsområder

Du vil få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver både på den korte og lange bane. Derudover vil du have ansvaret for afdelingens performance og overholdese af mål og deadlines.
 

Dit ansvarsområde indebærer:

Vores forventninger

Du har erfaring fra en lignende stilling som beskrevet ovenfor, gerne indenfor en produktions-virksomhed. Det er et krav, at du har ledelseserfaring og er vant til at lede mennesker med forskellige kompetance- og uddannelseniveau.

Derudover ser vi gerne følgende kompetencer:

Lyder stillingen som noget for dig?
Så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale. Uanset hvad kan du forvente svar senest 4 uger efter, at vi har modtaget din ansøgning.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Chief Q&HSE Officer, Carsten Træholt på +45 24476346 eller ctr@fiberlinecomposites.com

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

350 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 350 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

 

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.