Studentermedhjælper til HR

Vi søger snarest en studentermedhjælper, som er motiveret for at lære mere og bidrage til vores daglige arbejde i HR, Employer Branding og Kommunikation.

Vi er et team på tre medarbejdere med forskellige baggrunde og opgaver, men fælles for os alle er, at vi er motiveret af at levere en god og professionel service til vores organisation. Du bliver en vigtig del af teamet og får ansvaret for mange forskellige administrative HR-opgaver. Herudover kommer du til at supportere vores medarbejdere, der arbejder med employer branding og intern kommunikation. Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

 

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse. Det væsentligste er, at du trives med at udføre administrativt arbejde og besidder en solid evne til at tillære og benytte nye IT-systemer. Derudover arbejder du struktureret, serviceminded og detaljeorienteret og følger altid dine opgaver til dørs. Vi forventer, at du er initiativrig, motiveres af at hjælpe andre og kan lide at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Det er en stor fordel, at du har gode IT-færdigheder og er superbruger af Office-pakken.

 

Vi tilbyder
Vi er en spændende arbejdsplads med gode kolleger, og hvor to dage ikke er ens.

Som HR-studentermedarbejder får du:

 

Vores nuværende studentermedhjælper siger følgende om stillingen:
Jeg har været rigtig glad for min tid ved Fiberline. Super dejligt team med høj faglighed samt arbejsmoral og dejlige mennesker.

Allerede fra første dag var jeg med til at løse HR-relaterede opgaver indenfor administration. Mine arbejdsopgaver har budt på on- og off-boarding, data og statistikker, kommunikation på tværs i huset med forskelligartede arbejdsopgaver, HR-mail korrespondance, udarbejdelse af ansættelseskontrakter til både timelønnede samt funktionærer og en masse andre ting.

Alt sammen spændende opgaver som har suppleret min uddannelse til administrationsøkonom, hvor jeg har fået koblet teori og praksis sammen.
HR- teamet har givet mig meget ansvar med arbejdsopgaverne, og der har været en høj grad af fleksibilitet i forhold til mit studie samt veksling med arbejde i huset samt hjemmefra.


Er du interesseret?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi holder samtaler løbende med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Uanset hvad, hører du fra os senest fire uger efter, vi har modtaget din ansøgnig.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt endelig HR Partner, Loke Holm på 76 32 77 14 eller via mail til lho@fiberlinecomposites.com

 

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion
Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og videns-baseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vind-industrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vind-industrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

 

En del af en grønnere fremtid
Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

 

250 innovative kolleger med KNOW-how
Vi er cirka 250 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergi-producenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV.