Softwareudvikler - til kommunikationsløsninger

Hos GateHouse Telecom søger vi en softwareudvikler, der kommer til at blive spe­cialiseret i udvikling af højteknologisk software til internationale nicher og system-integration i forbindelse med avancerede kommunikationssystemer.

 

Om jobbet:

Vi er i dag kendt som en markedsledende leverandør af satellit kommunikationsprodukter (software-siden) af høj kvalitet, og har siden 1999 leveret indlejret software og kommunikationstest-software til producenter af satellitterminaler. Vi arbejder tæt sammen med satellitoperatøren Inmarsat og har siden lanceringen af deres BGAN-service tilbudt produkter og services, der understøtter producenter af BGAN-udstyr.

 

BGAN er en global satellitservice, der fungerer via 4 geostationære satellitter. Det er en 3G-baseret service, der understøtter tale og IP data trafik (800 kbit/s). Der findes en lang række forskellige terminaler, specialiseret til brug på fly, skibe og køretøjer, og GateHouse BGAN software bliver anvendt i ca. halvdelen af de aktive 120.000 BGAN terminaler.

 

Du kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingsteamet, som er ansvarlig for vores waveform produkter og test tools. Vores BGAN Waveform er udviklet til SDR (Software Defined Radio) platforme og er en suite af C++ og VHDL kode til GPP, DSP og FPGA.
 

På sigt ville der også kunne være mulighed for at komme til at arbejde med andre systemer end Inmarsat baserede systemer, da vi kontinuerligt afsøger muligheder hos andre operatører og system leverandører.


Ud fra systemspecifikationer og produktkrav skal du designe og teste de nødvendige algoritmer til digital signalbehandling og derefter foretage design, implementering og test i C++ eller VHDL.

 

Dine centrale opgaver vil være at udbygge GateHouse produkter med nye features samt lave tilpasninger til specifikke platforme.

 

Da vi befinder os i en international niche, og vores kunder (producenter af terminaler til satellitkommunikation) således er spredt ud over mange verdensdele, kan der i perioder påregnes rejseaktivitet.

 

Om dig:

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør inden for svagstrøm, elektronik eller indlejrede systemer, og du mestrer derfor:

 

Det vil være en fordel, men ikke et krav at du kender til:

 

Du er selvkørende, men som en del af et udviklingsteam er du også god til at samarbejde. Du udviser stort engagement og fagligt drive. Du er ansvarsfuld, ambitiøs og serviceminded - og du behersker engelsk på et højt niveau i såvel skrift som tale.

 

Ansøgning

 

Skulle ovenstående have vakt din interesse ser vi frem til at høre fra dig snarest mulig.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Om GateHouse Group:

GateHouse Group er specialiseret i udvikling og salg af teknisk software og systemintegration til avancerede systemer inden for sporing, styring og kommunikation. GateHouse er stiftet i 1992, er 100% danskejet og har i alt ca. 75 højtuddannede medarbejdere, der alle arbejder på kontoret i Nørresundby.

 

GateHouse er inddelt i tre selvstændige forretningsområder (Logistics, Maritime og Telecom).

 

GateHouse Telecom er specialiseret i at levere softwarebaserede kommunikationsløsninger, og har mere end 18 års erfaring med dette. Løsningerne leveres til kunder over hele verden. Området har været solidt gennem alle år og nu søges der stærke ressourcer til at sikre den forsatte udvikling.

 

 

Se mere på https://gatehouse.dk/telecom/