Softwareudvikler - til kommunikationsløsninger

Hos GateHouse Telecom søger vi en nyuddannet softwareudvikler, der kommer til at blive

spe­cialiseret i udvikling af højteknologisk software til internationale nicher og system-integration i forbindelse med avancerede kommunikationssystemer.

 

Om jobbet:

Vi er i dag kendt som en markedsledende leverandør af satellit kommunikationsprodukter (software-siden) af høj kvalitet, og har siden 2001 leveret indlejret software og kommunikationstest-software til producenter af satellitterminaler. Vi arbejder tæt sammen med satellitoperatøren Inmarsat og har siden lanceringen af deres BGAN-service været i stand til at tilbyde produkter og services, der understøtter producenter af BGAN-udstyr.

 

BGAN er en global satellitservice, der fungerer via 4 geostationære satellitter. Det er en 3G/UMTS-baseret service, der understøtter tale og IP data trafik (800 kbit/s). Der findes en lang række forskellige terminaler, specialiseret til brug på fly, skibe og køretøjer, og GateHouse BGAN software bliver anvendt i ca. halvdelen af de aktive 120.000 BGAN terminaler.

 

Du kommer til at spille en vigtig rolle i det udviklingsteam, som er ansvarlig for vores BGAN Software og Test Tools . Produkterne er primært udviklet i C++ efter objektorienterede metoder.

 

Dine centrale opgaver vil være at implementer nye features, rette fejl samt lave tilpasninger til specifikke platforme.

 

Da vi befinder os i en international niche, og vores kunder (producenter af terminaler til satellitkommunikation) således er spredt ud over mange verdensdele, kan der i perioder påregnes rejseaktivitet.

 

Om dig:

Du er ny-uddannet softwareingeniør eller datalog – evt. kombineret med 1-2 års erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du er skrap til og brænder for objektorienteret softwareudvikling og har erfaring med C++ eller lignende programmeringssprog.

 

Derudover er det en fordel hvis du mestrer nogle af nedenstående discipliner:

Du er selvkørende, men som en del af et udviklingsteam er du også god til at samarbejde. Du udviser stort engagement og fagligt drive. Du er ansvarsfuld, ambitiøs og serviceminded. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med internationale samarbejdsrelationer, og du behersker engelsk på et højt niveau i såvel skrift som tale.

 

 

Om GateHouse Group:

GateHouse Group er specialiseret i udvikling og salg af teknisk software og systemintegration til avancerede systemer inden for sporing, styring og kommunikation. GateHouse er stiftet i 1992, er 100% danskejet og har i alt ca. 35 højtuddannede medarbejdere, der alle arbejder på kontoret i Nørresundby.

 

GateHouse er inddelt i tre selvstændige forretningsområder (Telecom, Maritime og Defence).

 

GateHouse Telecom er specialiseret i at levere softwarebaserede kommunikationsløsninger, og har mere end 15 års erfaring med dette. Løsningerne leveres til kunder over hele verden. Området har været solidt gennem alle år og nu søges der stærke ressourcer til at sikre den forsatte udvikling.

Se mere på https://gatehouse.dk/telecom/

 

Ansøgning

 

Skulle ovenstående have vakt din interesse ser vi frem til at høre fra dig snarest mulig