Content Creator søges til international virksomhed

Har du en passion for kommunikation, hvor tekstforfatning og visuel kommunikation går hånd i hånd?
Så er det dig, vi mangler!
 

 

Gatehouse Maritime vækster og søger derfor en kommunikatør som er stærk i engelsk, både skriftligt og mundtligt, og som samtidig kan sikre en stærk visuel kommunikation, til brug på diverse digitale platforme. 

 

Om jobbet 

Som vores nye Content Creator skal du være i stand til at omsætte komplekse budskaber og data services til professionel kommunikation med et tydeligt personligt præg - og altid med målgruppen i centrum.  

 

Du vil stå for at skabe content til SoMe, website, mails, product sheets, powerpoints og du vil understøtte salgsteamets arbejde med at få skabt godt indhold til deres professionelle profiler. Du vil indgå i vores PR-aktiviteter og være med til at udvikle nye tiltag til content creation, f.eks. podcasts. Du vil ligeledes være med til at sikre virksomhedens tone of voice gennem hele kunderejsen. 

 

Hvad vi forventer af dig 

 

Du bliver en del af et mindre marketingteam i GateHouse Maritime, hvor du vil få et tæt samarbejde med vores centrale Group Marketing. Vi arbejder tæt sammen med salgsteamet, hvor vi har et fælles mål om at skabe de stærkeste budskaber til branchen. 

 

Om du er ny-uddannet eller har års erfaring er mindre vigtigt. Du skal dog have arbejdet med international B2B kommunikation inden for IT eller SaaS, evt. i et studiejob. Vi har altid gang i mange større og mindre opgaver, og det skal du kunne trives med.  

 

Vi tilbyder 

Et job med stor indflydelse på egne opgaver, og udstrakt fleksibilitet på mange måder. Du får adgang til mange digitale værktøjer, og ansvar for egne marketingprojekter. 

 

Du får en spændende stilling i en vækstorienteret data-virksomhed med en solid økonomi. Du vil hurtigt erfare, at miljøet i GateHouse Maritime er dynamisk, uformelt, resultat- og forretningsorienteret og med de rette evner og ambitioner, er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden – såvel fagligt som personligt.  

 

Vi har hovedkontor i Nørresundby, men du vil også have mulighed for at arbejde på vores kontor i Aarhus. 

 

Ansøgning 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Marketing Michael S. Clausen på +45 4034 2639 eller mst@gatehouse.com.  

 

Du søger stillingen ved at følge nedenstående link. Vi ser frem til at læse din ansøgning.