Embedded Software Udvikler

- til 5G Space udvikling

 

Hos Gatehouse Satcom søger vi en udvikler, som brænder for integration og test af software på embedded platforme.

 

Om jobbet

I vores forretningsområde Satellite Communication (Satcom) har vi siden 2001 leveret embedded software og kommunikations-testsoftware til producenter af satellitterminaler.

 

Vi arbejder tæt sammen med satellitoperatøren Inmarsat og har siden lanceringen af deres BGAN-service udviklet og tilbudt produkter og services, der understøtter producenter af BGAN-udstyr. BGAN er en global satellitservice, der fungerer via geostationære satellitter.

 

Nu er Gatehouse Satcom i gang med at udvikle et nyt 5G forretningsområde inden for satellitsystemer, der fungerer via LEO, MEO og GEO satellitter.

 

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores 5G løsninger og søger derfor en embedded software udvikler til 5G udviklingsteamet, som består af erfarne udviklere og software arkitekter. Teamet er ansvarligt for at udvikle NB-IoT / eMTC / NR protokol og fysisk lag software til både satellit og terminalsiden. Dine opgaver vil være udvikling, integration og test på diverse in-house og kundespecifikke platforme. Vi bruger JIRA for at hjælpe os med at planlægge og strukturere vores projekter.

 

Da vi befinder os i en international niche, må der i perioder forventes rejseaktivitet i forbindelse med besøg hos kunder og samarbejdspartnere.

 

Om dig

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør inden for svagstrøm, elektronik eller indlejrede systemer, og du har viden og erfaring indenfor:

 • Udvikling, test og fejlfinding af embedded software.
 • Diverse embedded platforme og operativsystemer (specielt yocto, PetaLinux).
 • Platform bring up herunder opsætning af udviklingsmiljø, debugger, konfiguration
    af platform, hardware og software integration etc.
 • Objektorienteret softwareudvikling og C++.
 • Fordel med erfaring indenfor softwareudvikling til telekommunikations-
    systemer herunder forståelse for integration og test af RF.

 

Som person er du selvkørende og trives som en del af et team. Du udviser stort engagement, fagligt drive og har den pionerånd, der kræves for at lave udvikling af ny teknologi fra bunden. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med internationale samarbejdsrelationer, og du behersker engelsk på et højt niveau i såvel skrift som tale.

 

Vi tilbyder

En spændende stilling inden for nyt produkt og forretningsområde, i en vækstorienteret software-virksomhed med en solid økonomi og et godt kapitalgrundlag. Du vil hurtigt erfare, at miljøet i Gatehouse er dynamisk, uformelt, resultat- og forretningsorienteret og med de rette evner og ambitioner, er der gode udviklingsmuligheder i virksomheden – såvel fagligt som personligt.

 

Ansøgning

Skulle ovenstående have vakt din interesse ser vi frem til at høre fra dig snarest mulig. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Robert van der Pool på 7020 1909, hvis du har spørgsmål til stillingen.