El-installatør til drift og vedligeholdelse

El-installatør til drift og vedligeholdelse

Miljø & Bygning på Syddansk Erhvervsskole søger el-faglig medarbejder med relevant videregående uddannelse og lyst til at indgå i driften og den praktiske udførelse af vedligeholdelsesopgaverne. Du skal være fagligt ansvarlig inden for el-området og får masser af spændende opgaver i en travl stabsfunktion. 

 

Miljø & Bygning varetager drift og vedligeholdelse af skolens bygninger i Odense, Vejle og Grindsted – i alt ca. 135.000 m2 bygninger med tilhørende udearealer. Vi udvikler de fysiske rammer i samarbejde med de pædagogiske afdelinger og lægger vægt på attraktive elevmiljøer og funktionelle undervisningsfaciliteter med fokus på miljø og energioptimering.

Vores bygninger rummer en bred vifte af installationer. Fra almene elinstallationer, brandinstallationer, bygningsautomatik, indeklimastyringer, alarminstallationer, adgangskontrol til styringer og procesudstyr på de enkelte uddannelser.

 

Vores mangeårige, fagligt ansvarlige inden for el-området går på pension til efteråret og derfor søger vi ny kollega, der har lyst til at blive en del af teamet sammen med bygningskonstruktører, VVS-installatør, bygningshåndværkere og miljøleder.

 

Som fagligt ansvarlig fungerer du som intern rådgiver og du får ansvar for at koordinere og gennemføre projektstyring og arbejdsopgaver i forbindelse med drift, ombygninger, renoveringsopgaver, vedligehold og lokaleindretninger på det el-faglige område – herunder tidsstyring, udbud og økonomistyring. I samarbejde med skolens bygningskonstruktører og eksterne samarbejdspartnere skal du sikre, at projekterne kommer succesfyldt i mål.

 

Du har ansvaret for arbejdets udførelse blandt skolens interne elektrikere og du forventes at være en meget aktiv del af udførelsen. Du er uddannelsesansvarlig for de elektrikerlærlinge, der har uddannelsesaftale i Miljø & Bygning og du skal som fagligt ansvarlig løbende vurdere de ressourcer, der arbejder under skolens autorisation.

Du er fagligt skarp og bevarer overblikket i en kompleks hverdag med tætte samarbejdsrelationer til mange interne og eksterne interessenter. Vi forventer, at du planlægger og tilrettelægger gode uddannelsesforløb for vores elektrikerlærlinge og at du naturligvis indgår i den praktiske udførelse af elektrikeropgaver. Vi vægter kommunikation, sparring og videndeling højt, fordi det er en vigtig forudsætning for at lykkes med opgaverne og sikre faglig udvikling i elektrikerteamet.

 

Det er vigtigt, at du trives med selvstændigt at igangsætte de nødvendige drifts- og vedligeholdelsesopgaver og at du, efter aftale med ledelsen, tager ansvar for de opgaver, der ligger i afdelingen.  Du samarbejder med dine nærmeste kollegaer om planlægning og udførelse af praktiske opgaver.

 

Vi vægter erfaring fra lignende funktion og forventer, at du har øje for optimering. Du er opdateret i forhold til den teknologiske udvikling på el-området og kan implementere ny teknologi i vores bygninger og være del af at formidle viden på området til resten af afdelingen.

 

Som fagligt ansvarlig skal du kunne dokumentere autorisationsprøven og have formel uddannelse som f.eks. el-installatør, el-ingeniør eller maskinmester i henhold til Bekendtgørelsen om godkendelse af fagligt ansvarlige på el-området.

 

I arbejdet med miljø- og energioptimering benytter vi bl.a. CTS og energiregistreringssystemer og vi vurderer løbende, hvordan vi kan udvikle metoder og processer herunder behov for relevant kompetenceudvikling.

 

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. oktober 2020 eller efter aftale. Arbejdssted er på Syddansk Erhvervsskole med base i Odense, som sammen med hele skolen bliver røgfri arbejdsplads fra den 1. august 2020.  

 

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 9. august 2020. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 33. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test.

 

Læs mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og ring til miljøleder Pernille Damgaard på telefon 2270 1324 for en snak om stillingen.