Skive College søger en faglærer til elektrikeruddannelsen

Vil du være med til at uddanne unge mennesker til fremtidens elektrikere?

 

Vi søger en engageret og kompetent kollega, der skal indgå i vores team på elektrikerområdet.  Den primære undervisning vil for dig omhandle hovedforløb (undervisning på modulerne 1.2 – 1.4 - 1.6 – 2.6 – 1.7) og svendeprøverne, men der kan også tilkomme opgaver på andre forløb.

 

Du bliver en del af et stærkt undervisningsteam hvor fagligheden er i højsæde, undervisningen fylder meget. Du bliver også en del af teamets øvrige opgaver som løses i samarbejde med dine kollegaer.

 

Du behøver ikke have undervisningserfaring. Dine kollegaerne hjælper dig godt i gang i din nye rolle, både i forhold til undervisningsmateriale, planlægning af undervisningen og meget andet.

 

Vi lægger vægt på et rummeligt skolemiljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er fordomsfri og har en positiv tilgang til andre mennesker. Der vil blive lagt vægt på din personlighed samt din tilgang til unge mennesker.

 

Vores prioritet er først og fremmest at uddanne de bedste elektrikere til branchen. Derudover vil vi være rollemodeller for vores elever og kursister som de gode håndværkere. Samtidig har vi et godt arbejdsmiljø med et højt tempo og smil på.

 

Det er i den sammenhæng, du – sammen med dygtige og ansvarsfulde kollegaer – skal være med til at udvikle unge mennesker – både fagligt og personligt.

 

Som faglærer skal du være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på elektrikeruddannelsen. Jobbet kræver, at du har lyst til at samarbejde med teamet, vil være med til at tænke i nye retninger og brænder for at lege med ny teknologi – og videreformidle denne.

 

 Vi tilbyder:

 

Et spændende og inspirerende job med mange muligheder og udfordringer og med dygtige, motiverede elever, der bidrager til hinandens trivsel og skolens sociale miljø.

 

Et velfungerende og kollegialt samarbejde med fokus på kvalitet og udvikling, og hvor der er en stor villighed til vidensdeling og faglig udvikling på tværs af fag og faggrupper.

 

Profil:

Ansættelse:

 

Ansættelsen sker på de vilkår, der er fastsat i Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 og i overensstemmelse med ansættel­sesvilkårene fastlagt i Finansministeriets cirkulære af 4. juni 2014 om aftale om arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

 

Der er NY LØN på området. Til stillingen er tilknyttet en pensionsordning. Skive College tilbyder dig om nødvendigt en pædagogisk uddannelse og en løbende kompetenceudvikling indenfor elfaget.

 

Ansøgninger skal sendes elektronisk via skivecollege.dk. På menulinjen vælger du ”Om Skive College” samt "Job på Skive College". Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge.

 

Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

 

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tina Sherman Dyeremose på mail: tidy@skivecollege.dk eller på mobil 3096 8751.

 

Ansøgningsfrist 24. september2021 kl. 09:00.

 

Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution. Vi har både gymnasiale uddannelser, mange erhvervsuddannelser og et stort program for efteruddannelse. Læs mere om Skive College og oplev vores uddannelser på www.skivecollege.dk. Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive.