Elektriker søges til undervisning på Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

 

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

 

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

 

Din arbejdsdag
Du skal være med til at planlægge og gennemføre teoretisk og praktisk undervisning på elektrikeruddannelsen.

 

De sidste år har vi udvidet vores el-afdeling med specialmoduler målrettet on- og offshore vindindustrien, så afhængig af dine kompetencer vil du få mulighed for at undervise både i klassisk el-teori og tekniske moduler som vedvarende energi, energieffektivisering, intelligente styringer i bolig, industri-vindmøller og solcelleanlæg, automatik i industrien mv.

 

Du vil få mulighed for at undervise vores yngre elever på grundforløbet, de lidt ældre på hovedforløb/moduler og de erfarne elektrikere på vores efteruddannelseskurser.

 

Du behøver ikke at have undervisningserfaring, da du vil blive klædt på til opgaven.

 

- Et job som faglærer på Skive College er et alsidigt job med masser af udvikling både personligt og fagligt. Du får en anderledes arbejdsdag med gode kollegaer og et spændende arbejde med mennesker. Samtidig er det en god udfordring at se sit fag i et andet perspektiv og sjovt at formidle el-faget til andre. Du får også gode og fleksible arbejdstider. Udtalelse fra Tonny, el-faglærer på Skive College.

 

Det får du…

Vi ser med glæde frem til din ansøgning og CV.

 

Ansættelse
Stillingen er til besættelse senest 1. dec. 2021. Der er tale om en fuldtidsstilling. Du vil primært blive ansat som faglærer på fuldtid til undervisning inden for elektrikeruddannelsen.

 

Skive College tilbyder dig om nødvendigt en pædagogisk uddannelse. 

 

Ansættelsen sker i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Der er NY LØN på området. Til stillingen er tilknyttet en pensionsordning.

 

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tina Dyeremose på mail tidy@skivecollege.dk eller 30 96 87 51.

 

Ansøgning

Send din ansøgning senest 24.10.21. Ansøgninger skal sendes elektronisk via skivecollege.dk. På menulinjen vælger du ”Om Skive College” samt "Job på Skive College".

 

Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

 

Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution. Vi har både gymnasiale uddannelser, mange erhvervsuddannelser og et stort program for efteruddannelse. Læs mere om Skive College og oplev vores uddannelser på www.skivecollege.dk. Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive.