Skive College søger ernæringsassistent-elev

Vi søger snarest en elev til en alsidig uddannelse som ernæringsassistent i produktionen samt i kantinerne på Skive College.


Vil du uddanne dig inden for ernæring, så giver vi dig mulighed for et spændende uddannelsesforløb. Du skal brænde for at lave mad og synes, at kundekontakt er et interessant input i hverdagen.

 

Du vil få faglige og personlige udfordringer i en dynamisk virksomhed med engagerede kolleger.

 

Profil

Vi forventer, du:                 

Vi kan tilbyde:

Ansættelse

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.
 

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Kim Bogi Gylden-Jacobsen på telefon 61 65 80 80 i tidsrummet 8.00-15.00 mandag til fredag.

 

Ansøgningsfrist: 14. juni 2024 kl. 9:00.

 

Der afholdes løbende samtaler i perioden, så kom hurtigt med din ansøgning.

 

Ansøgninger skal sendes elektronisk via skivecollege.dk. På menulinjen vælger du ”Om Skive College” samt "Job på Skive College". Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

 

 Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution. Vi har både gymnasiale uddannelser, mange erhvervsuddannelser og et stort program for efteruddannelse. Læs mere om Skive College og oplev vores uddannelser på www.skivecollege.dk. Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive.