Digital og visuel fortæller

Kan du udvikle og skabe visuelt indhold, der engagerer og fastholder Socialpædagogernes medlemmer? Er du en stærk kommunikatør på både strategisk, taktisk og operationelt niveau på sociale medier? Trives du med stort ansvar og høje forventninger til din indsats? Så er du den rette til barselsvikariatet som Socialpædagogernes visuelle og digitale fortæller.

 

Socialpædagogerne på sociale medier skal formidle på engagerende og målrettet vis – og vi arbejder på at være drevet af brugernes adfærdsdata. Gennem relevant kommunikation arbejder vi for at organisere og fastholde medlemmer ved at skabe et rum for deres faglig identitet som socialpædagog og ved at styrke det faglige fællesskab. Og vores kommunikation understøtter også organisationens politiske arbejde for at forbedre medlemmernes arbejdsvilkår og sikre socialpædagogisk faglighed i arbejdet med udsatte mennesker og mennesker med handicap eller psykisk sygdom.

Vi søger derfor en digital og visuel fortæller, der kan lave grafikker, reaktioner og politiske kampagner - og som kan levere hurtigt, kreativt og skarpt. Har du også stærke skriftlige evner og kan versionere indholdet til nyheder, guides og kampagnetekster, så er det et kæmpestort plus. Du kan se historien i alle de medlemstilbud og al den journalistik, vi allerede har, og kan få den ud over rampen på sociale medier, så vi får endnu flere medlemmer og potentielle medlemmer i tale.

 

Dine primære opgaver

Stillingen er todelt. Du skal skabe indhold til vores platforme og især sociale medier (eller omdanne eksisterende indhold), og du skal stå for visuelle og grafiske produktioner. Mere konkret består stillingen af:


Dine kompetencer

Du har en høj faglighed og haft succes med kommunikation på digitale og sociale medier:

 

For at få succes i stillingen er det afgørende:

- du kan arbejde selvstændigt, få idéer og tage initiativ for at sikre fremdrift

- at du kan samarbejde med mange forskellige typer af medarbejdere og kan skabe relationer på tværs i organisationen

- er motiveret af at gøre en forskel for socialpædagogerne og de borgere, som deres faglighed gør en forskel for

 

Om os
Du bliver ansat som barselsvikar i en stilling på 10 mdr., med mulighed for forlængelse., i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Stillingen er placeret i enheden Kommunikation. Enheden er en stabsfunktion for hele organisationen, der arbejder strategisk efter organisationens prioriteringer. Enheden har medansvar for at skabe kommunikativ sammenhæng i organisationen og udvikle de kanaler, hvor medlemmerne og omverdenen møder Socialpædagogerne. Du skal bidrage til et samlet sekretariat, der har fokus på at understøtte de politiske prioriteter, på kvalificeret opgaveløsning og samarbejde på tværs.

Socialpædagogerne er fagforening for den største faggruppe på det sociale område, socialpædagogerne, der arbejder med og for fx udsatte børn og unge, børn og voksne med fysisk eller psykisk handicap, psykisk syge. Gennem viden og indsigt i det sociale område skaber Socialpædagogerne resultater for vores medlemmer, udsatte borgere og hele samfundet.

 

Vilkår

Du bliver ansat som digital kommunikationskonsulent. Attraktive løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst. Socialpædagogernes forbundssekretariat er en røgfri arbejdsplads, og arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og vi bliver rost for vores kantineordning.

 

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte leder af Kommunikation Marie Dissing Sandahl på 28 87 68 95 eller mds@sl.dk

 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV hurtigst muligt – og senest tirsdag den 18. juni kl. 12:00 gennem linket nedenfor. Vi holder løbende samtaler, og forventer, at du kan starte 1. august 2024.