Socialpædagogerne Kreds Midtsjælland søger en faglig konsulent.

Har du mod på at udvikle og udfordre dine kompetencer? Evner du at forhandle aftaler og vilkår for kredsens medlemmer? Og vil du samtidig arbejde med gode og engageret kollegaer, hvor humor, interesse og professionalisme er fællesnævner? Så skal du læse videre.

 

Socialpædagogerne Midtsjælland er en lokal kreds under Socialpædagogernes Landsforbund. Vi er en politisk ledet organisation, hvorfor du vil blive en del af et kontor med både politisk valgte og ansatte.
Vi varetager medlemmernes interesser, så et medlemskab i Socialpædagogerne Midtsjælland giver værdi og mening for alle medlemmer. Vi har derfor fokus på at være til stede i hele arbejdslivet med faglig støtte, politiske indsatser og medlemsaktiviteter. 

 

Som faglig konsulent repræsenterer du Socialpædagogerne Midtsjælland overfor arbejdsgiverpart generelt og individuelt. Du vil få mange alsidige arbejdsopgaver, hvor særligt din ansættelsesretlige viden og forhandlerkompetencer bliver bragt i spil.
Du vil bistå medlemmer i personsager såvel som du vil forhandle kollektive aftaler om løn- og ansættelsesvilkår.

Samtidig vil du understøtte kredsens politiske valgte, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i deres arbejde lokalt på arbejdspladserne, og deltager for eksempel i medlemsmøder, netværksmøder, TR møder mv.

 

Vi tilbyder

Vi forudsætter, at du

Vi forventer, at du kan

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger i en HR/jura afdeling, faglig organisation eller lignende.

 

Vi ønsker stillingen besat fra 1. oktober 2024.

 

Vilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst mellem Socialpædagogerne og HK Hovedstaden.

 

Vi har for nuværende kontor i Ringsted.

Vi er en fagforening og vi forventer derfor, at du har et afklaret forhold til fagbevægelsen.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kredsformand Lene Kümpel på tlf. 2789 9990.

 

Ansøgning:

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 18. august 2024

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 26. august 2024 samt 27. august 2024, mellem kl. 8.00 og 16.00.