Gymnasielærer på en ny måde?

Fold dig ud som gymnasielærer i en helt ny ramme på EUX-Velfærd!

 

På Social & Sundhedsskolen Herning har vi længe haft EUX-elever som en del af vores hverdag. Sammen med deres uddannelse til social- og sundhedsassistent tager de det, der svarer til en HF-uddannelse, og får både svendebrev og studenterhue!

 

I dag får vores skole god hjælp fra vores nabo-gymnasier til at undervise eleverne i gymnasiefagene. Men vi vil gerne kunne endnu mere selv!

Derfor søger vi gymnasielærere med mindst to af fagene:

Sammen med skolens andre undervisere får du et stort medansvar for at få gymnasie- og erhvervsuddannelsesfagene til at hænge godt sammen. Samtidig vil du også skulle undervise i andre fag og niveauer end gymnasiefagene, og får på den måde muligheder, som de traditionelle gymnasier ikke kan give dig.

 

Som skole lægger vi vægt på at møde eleverne dér hvor de er. Vi tror på, at vi lærer bedst, når vi trives og er trygge – og at vi gennem stærke fællesskaber kan støttes og udfordres til at blive så dygtige, som vi kan.

 

Derfor søger vi kolleger, der kender betydningen af stærke relationer, og som sætter sig selv i spil sammen med elever og kolleger.

 

For yderligere information om stillingerne kan du kontakte uddannelseschef Inge Dolmer (tlf. 2519 2401 / indo@sosuherning.dk) eller direktør Mads Schmidt Haagensen (tlf. 3016 9007 / msh@sosuherning.dk). Vi svarer dog ikke i helligdagene.

 

Begge stillinger er faste fuldtidsstillinger til besættelse 1. juni 2021 eller efter nærmere aftale.

 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til AC-fællesoverenskomsten.

 

Ansøg inden 15. april 2021 kl. 12.00.

Samtaler gennemføres 26. og 28. april 2021.

 

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning via skolens hjemmeside: 
http://www.sosuherning.dk/om-skolen/job/ledige-stillinger/

 

Det vil være en stor hjælp, hvis du vil skrive hvilke to af fagene, du kan undervise i, under ’Bemærkninger’.

 

På Social & SundhedsSkolen, Herning er vi ca. 110 medarbejdere fordelt i Herning og Holstebro. Vi uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter, og samarbejder tæt med kommuner, regionen, private arbejdsgivere og andre skoler. Vores vigtigste opgave er at arbejde for både nok og dygtige nok medarbejdere til to sektorer med stor, politisk bevågenhed – og med stor betydning for andre mennesker.

 

Vi har for nylig formuleret en ny strategi – ’Indtryk, aftryk og fællesskaber’, som giver retning de næste år, både til hvad vi vil med eleverne, vores omverden og hinanden. Og vi er allerede i fuld gang – bl.a. med at skabe nye skoletraditioner, som fællesskaberne kan vokse omkring, samt styrke båndene til vores omverden, så vi kan lykkes sammen.